reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wzrost naszych bąbelków:)

reklama
UUU, nie wygrałam :-(. A tak poważnie, to waga w sam raz. Faktycznie nie miałaś powodów sie obawiać :tak:

hej hej, my dzis po szczepieniu, wiec mamy aktualne dane
Krzys - 7 miesiecy i 2 dni :tak:
waga 12 kg 100 g , wzrost/ długosc - 82 cm :-D

Czyli Filip i Krzyś idą łeb w łeb z wagą :-D. Filip jest według moich pomiarów nieco krótszy bo ma 78 cm. Chociaż ubranka to 86 - 92 nosi.
Zdziwiłam sie nawet ostatnio bo byłam pewna że te na 80 są jeszcze dobre - takie fajne miał body od babci. Założyłam i trza było zdjąć bo się nie dało zapiąć :szok:. No i znowu remanent w szafie robiłam - akurat bo dostałam od kuzynki nową partię ciuszków :-)
Aneta - Ala wiedzie prym u dziewczynek ;-)

katrins a czy ty aby na pewno na dobrym forum jestes??? Krzys to ma wymiary jak na sierpien 2006 :-):-):-)
naprawde kawał słodkiego chłopa z niego, a czy wy tez z tatusiem tacy WIELCY jestescie? a jak twoj kregoslup ? dajesz rade jeszcze, czy juz ograniczasz noszenie?

reklama
Do góry