reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wzrost naszych sierpniaczków

gaga

uzależniona
tak sobie pomyślałam, że miło będzie za jakiś czas zobaczyć jak przybierały nasze aniołeczki
dzieci6.gif

Majeczka ma dziś 5 miesięcy 1 tydzień i 3 dni i 6800g i 69cm, waga urodzeniowa 3560g i 56cm

reklama
Olek był w piątek 27.01 lekarza i miał wtedy skończone 5 miesięcy i 3 dni i ważył 7360g
(a co do długości to nie wiem bo u nas nie mierzą :()
a wymiary urodzeniowe to 3580g i 54 cm.

U nas 5 miesiący i 4 tygodnie:

Ala - 6610 g i 69 cm, waga urodzeniowa 2200 g i 49 cm
Ania - 5850 g i 66 cm, waga urodzeniowa - 2350 g i 52 cm.

DZISIAJ WITEK MA OK.71CM - SAMA TERAZ MIERZYŁAM.
WAGA TO PEWNIE Z 9 KILOSÓW. BĘDE WIEDZIALA 22-GO BO WTEDY IDZIEMY NA SZCZEPIENIE

Oliwia mając 5mcy ważyła 8400, wzrost nieznany..... waga urodzeniowa 3650, 55cm

Michasia ma 6 miesięcy i 4 dni i waży tylko 6450 g. Nie wiem jak jest długa, bo nie mierzą, ale ciuchy nosi na 74 i niektóre (zwłaszcza body i jedną sukienkę) na 80

reklama
Bianeczka -pół roku-waga 7100,urodzeniowa 3050
długa na 72, przy urodzeniu 53cm.

Do góry