reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wzrost styczniowych maluszków

nasza karolcia w 7-mym miesiącu mierzy 68cm i waży 6800g
waga wyjściowa 3020g
lekarz też twierdzi że za mało :dry:

Anik, moja Basia ma 7100 na dzień dzisiejszy a urodzeniowa 3180. Rozszerzenie diety o słoiczki i kleiki też nic nie dało. Ostatnio jeszcze to ząbkowanie sprawiło że nie ma apetytu:(
Zaczynam myśleć jak Rondzia o Jasiu, że taka jej uroda:)

reklama
Ola 6 miesięcy i 2 tygodnie waży tylko 6720 a przy mierzeniu sie darła bo na boczku co nie lubi i wyszło 65 cm a 6 tyg temu wyszło 67 cm, po ciuchach przeciez widze że urosła

Piotrek 7 miesięcy 10 kg :-D Urodzeniowa 3260 wiec on matematykiem nie będzie ;-)cm nie wiem ile bo im sie zgubił...

Mam pytanie mój mały od jakiś dwóch tygodni stoi w miejscu z wagą waży dokładnie 7800 i wogóle nie przybiera co prawda teraz ząbkujemy ale czy przez to może nie przybiera na wadze??

mysza - ja co prawda nie ważę regularnie mojej Oli i robimy to na dorosłej wadze - metodą, najpierw ja staje sama potem z córcią - ale też już od jakiegoś czasu wychodzi nam 8900 - to znaczy kilka dni temu taka waga była, nie wiem jak teraz to wygląda, no ale te 8900 było już i kilka tygodni temu i kilka dni temu :sorry2: ale nie martwię sie póki co, bo młoda dobrze wygląda, nadal jest ruchliwa - gdyby była jakaś ospała, marudna to zaczęłabym się martwić i pewnie jakieś badania bym porobiła.

mysza jesli maluch zachowuje się wesoło tak jak do tej pory to jest ok. Po drugie teraz dzieci nie będą tak przybierać na wadze jak na początku, będą stały przez jakiś czas w miejscu albo przybierały minimalnie bo robią się mobilne.

adiva wow niezły klocuszek :)

reklama
Do góry