reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wzrost styczniowych maluszków

reklama
MOja Niunia przez miesiąc przybrała 300 g, to chyba dobrze prawda?, Biorąc pod uwagę to że wcześniej przez 2 tyg przybrała 40 g! Czyli zupki z mięskiem coś dały.
Mamy 7 miesięcy skończone i ważymy 7450g, nie jest żle :)

No, nie najgorzej. Ważne, by mniej więcej równo przybierała, bo przecież niektóre dzieci z natury są grubsze, a inne są drobniejsze;-):happy:.

A Mat, jak miał rotawirusa:crazy::-(, schudł, bo ważył już 9300, a teraz (w poniedziałek ważony) miał 9280, a chory był pod koniec lipca, więc jeszcze nie dogonił tamtej wagi:-(.

A mierzy już 75cm :-D:tak:. Czyli długi i nie wiem, czemu, ale chudy chyba, bo mu tak śmiesznie żebra wystają:baffled::dry:.

Karolka przez ostatni miesiąc przybrala 600 gram i waży teraz 8400. Według mojego pomiaru ma około 69 cm, ale ona króciutka się urodziła (51cm) :-)

reklama
Do góry