reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wzrost styczniowych maluszków

reklama
Jejku.... jakie wysokie te wasze dzieciaczki, Karola ma dopiero 73cm :zawstydzona/y: góre nosi 80, ale dół 80 jest za długi :baffled:

a ja nie wiem jaki wzrost osiągnął Bartosz.
za to wagowo ostatnio szybko skoczył - aż się zdziwiłam.
w ciągu 3 tygodni skoczył o 440 gram i waży już 10.140 :-D

No Bartosz ładnie przybrał :tak: A pamiętam, że kiedyś był dużo lżejszy od Oli, no to już dawno ją przegonił :-D No ale w końcu to mężczyzna ;-)
Iza - moja Ola też górę nosi 80 przeważnie, a dół 74 ;-)

My dzisiaj po wizycie u lekarza i szczepieniu:tak:

Laura 1 rok i prawie miesiac waży 9.190g i mierzy 86 cm:tak:
A wiec szczupła laska z niej!!
Ubranka body na 86/92 tak samo z dołem nogi ma długaśne! 86 jest na styk;-)

KasiaJ82 86!!!????? o kurcze aż trzy razy patrzyłam czy dobrze widzę :-D Ależ Laura to będzie długonoga laska !!!!

Jest wysoka po tatusiu! Ostatnio byłam z nią u przyjaciółki i ona ma synka 2 mies. młodszego to moja jest ponad pół głowy wyższa od niego;-)

No Bartosz ładnie przybrał :tak: A pamiętam, że kiedyś był dużo lżejszy od Oli, no to już dawno ją przegonił :-D No ale w końcu to mężczyzna ;-)
Moja Droga - Bartosz startował z 3140 - więc wychodzi na to, że równo 7 kg przybrał.
ale prawda jest taka, że mój kręgosłup to czuje :baffled:

reklama
NO to faktycznie SKrzat pięknie przybrał :-D
Filip przez te cztery dni biegunki schudnął..widze po spodniach bo mu z tyłeczka lecą...muszę go utuczyć troszkę teraz ;-)

Do góry