reklama
anik a czemu mówisz, ze za malo
mi sié wydawalo, ze dzidzie w 6 miesiecy podwajaja swoja urodzeniowa a ona przybrala nawet wiecej...
moze poprostu jest kruszynka filigranowa? nie wiem czy Cie pociesze ale przynajmniej mozesz ja nosic w chuscie
i wozek na dluzej wystarczy.... moj jest za ciezki na noszenie a z wozka wyrosnie jak bedzie mial ok2,5

Anik nie przesadzaj moj młody przez miesiac 30 dkg i lekarz sie nie przejał.. powiedział mi ze dziecko nie wyglada na zabiedzone i ze jakby przybierał cały czas duzo to by miał rok i 15 kg czyli nadwage.. Ty nie należysz do wielkich bab wiec po kim niby młoda ma byc wielka?? moja Jula tez podobnie wazyła w tym czasie.. tyeraz wazy 14 kg i ma 3,5 roku.. jest szczupła .. lepiej byc szczupłym niz z nadwaga na starcie... po 50 tce kazdy tyje;-)Ja całe zycie chuda i zyje całkiem ok;-)
Rondzia
Fan(ka)
po 50 tce kazdy tyje;-)
Niektorzy nawet wczesniej. Na mnie nawet w domu chuda mowia bo kiedys tak wygladalam a teraz jaka se babeczka ;-) Troche smiesznie to teraz brzmi, ktos obcy by pomyslal ze zlosliwcy
dzięki dziewczyny za słowa otuchy - te baby (czyt pediatrzy) są w takim razie beznadziejne za kazdym razem mnie straszą że z małą jest coś nie tak, każą faszerować lekami, odstawiać pierś, to znów tylko na piersi i tak w koło macieju - i jak tu laktację prawidłową zachować 

już mi starcza mleka na jeden posiłek dziennie

echhhh mam dość tych wszystkich mądrali

już mi starcza mleka na jeden posiłek dziennie

echhhh mam dość tych wszystkich mądrali

krasnalkowa
Zwariowana mamusia
Moje misiatko mialo wage urodzeniowa UWAGA 2600 g, potem spadl do 2,454g a teraz wazy 6,160g
Taka mala kruszynka ale wcale na malego nie wyglada,poliki napchane jak u chomika
Taka mala kruszynka ale wcale na malego nie wyglada,poliki napchane jak u chomika

reklama
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Moje misiatko mialo wage urodzeniowa UWAGA 2600 g, potem spadl do 2,454g
ojej - jaka kruszynka

teraz to już duży chłop