reklama
Jusia22
Fanka BB :)
Wczoraj ważyłam Julię u lekarza i wyszło 11 kg no przybrała ok pół kg na miesiąc i z tego się cieszę bo z apetytem u nas kiepsko
mamusia Adrianusia
Początkująca w BB
Czytając Wasze odpowiedzi zastanawiam się czy to jest forum o dzieciach urodzonych w listopadzie 2005 ??? Jeśli tak to nasze dzieci mają teraz po 20 mięsięcy czyli 1 rok i 8 miesięcy. Czy to możliwe, aby dziecko w tym wieku ważyło 6kg??? Przeciez dziecko kończąc pierwszy rok życia powinno potroić swoją wagę urodzeniową ...
Adrianuś ważył przy narodzinach 3kg. Ile waży obecnie to nie wiem, bo u nas w przychodni ciągle strajki, ale 3 misące temu ważył 10kg, więc myślę, że jego waga waha sie w okolicach 10 kg własnie.
Adrianuś ważył przy narodzinach 3kg. Ile waży obecnie to nie wiem, bo u nas w przychodni ciągle strajki, ale 3 misące temu ważył 10kg, więc myślę, że jego waga waha sie w okolicach 10 kg własnie.
Pycha
mama Mai i Marty
mamusia Adrianusia chyba przeczytałas jakies stare posty, bo żadne listopadowe 05' dziecko teraz nie waży teraz 6 kg,
poczytaj ostatnie posty, to zobaczysz, ze nasze dzieci ważą w granicach 10-13 kg :-)
poczytaj ostatnie posty, to zobaczysz, ze nasze dzieci ważą w granicach 10-13 kg :-)
mamusia Adrianusia
Początkująca w BB
Może tak się właśnie stało, bo to jakieś niemożliwe mi się wydaje. Jestem tu nowa i chyba za bardzo nie umiem poruszać się po tym forum. Może spróbuje jeszcze raz czytać to od strony głównej. Ucieszyłam się, że znalazłam stronkę gdzie jest więcej mam i dzieciaczków w wieku mojego Adrianusia, ale coś nie potrafię sie tu odnaleźć ...
Pycha
mama Mai i Marty
przy kazdym poscie jest data, najlepiej to czytac ostatnie strony, bo wtedy jest najbardziej aktualne :-)
mamusia Adrianusia
Początkująca w BB
Dzięki, juz trochę się z tym zapoznałam i wiem jak czego szukać. Co do wagi mojego synka to dziś był ważony i tylko 10,2 kg a wzrost 81 cm. Malutko :-(
reklama