reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

reklama
przed por 72, tydzien po por 92 :dry: jeszcze 20 cm :szok: nie wchodze w zadne spodnie, ubieram ciazowe ciuchy, dol normalnie...:zawstydzona/y:
nie no todopiero tydzien minal, ale ja sie czuje jakby to byl miesiac juz...

więc tak: po porodzie spadło mi 16 kg ale jeszze 10kg mi zostało bo ważę 68kg:-( to jednak sporo....a już prawie 3 tyg po porodzie:tak:

Wczoraj się ważyłam u tesciów. Z 15 kilogramów zrzuciłam 10. Jeszcze 5 do zrzucenia.

W jakiejś książce o żywieniu niemowląt przeczytałam że podczas karmienia piersią kobieta powinna utrzymywać 6 kilową nadwagę, co wy na to?

Wiecie co? A ja sie jeszcze nie wazylam odkad urodzilam Mala. I boje sie normalnie wejsc na wage bo wydaje mi sie ze niewiele spadlam a minely juz 3 tygodnie.

a u mnie bylo 4 a teraz juz 5 kg do zrzucenia, czyli przybralam przez ostatni tydzien :baffled:

czytalam gdzies ze matki karmiace piersia maja z regoly 5 kg do przodu i u mnie sie to sprawdzilo :zawstydzona/y:

u mnie ciągle 57kg... coś nie mogę się zniżyć bardziej jeszcze ze 4kg by się przydało:tak:... no i boczki troszkę się wylewają

reklama
Do góry