pszczółka maja
Fanka BB :)
Szukam 75DD, a nawet większej miseczki, wszystko zależy, jak jest uszyta.. Niektóre są, hm, wąskie, ale głębokie, inne mają za bardzo wyciętą miskę, a ja nie lubię jak mi się wylewa. Muszę mieć szeroką, żeby cały cyc się zmieścił ;-) Sportowe są ok, ale nie pod każdą bluzkę można taki założyć. Koronki ładnie wyglądają, ale zaraz zaczyna coś drapać i uwierać..
Na zakupy przez internet też się nie piszę; ja muszę pomacać i przymierzyć, poukładać piersi i pomachać rękomaRozmiar rozmiarowi nierówny...
Czeka mnie jeszcze kilka wypraw po stanik idealny; kiedyś go znajdę..![]()
ja kupuje biustonosze ostatnio tylko i wyłącznie przez internet, ale to dlatego że mój rozmiar ciężko dostać. najlepszy dla mnie 65 d albo większy. widzę krój i wiem czy będzie dobry czy nie

a tutaj sklep w którym robie zakupy. są też fajne biustonosze dla mam
Olive.pl - pokusa dla zmysłów - Biustonosze
Rozmiar rozmiarowi nierówny...
. Wygodne, kobiece i w bardzo korzystnej cenie.
ale wszyscy mówią, że na całym ciele nie przytyłam tylko brzuszek i że dobrze wyglądam, więc to mnie trochę pociesza. Chwila prawdy ile mam dokładnie na plusie jutro bo idę do gina. Też nie ważę się na różnych wagach bo wyniki bardzo różne wychodzą- nawet do 2 kg. różnicy (niestety zawsze najwięcej jest na tej wadze u lekarza, ale może ona jest też najbardziej profesjonalna i prawdę mówi:-().Mam nadzieję, że jak dzidzia się urodzi to niewiele zostanie do zrzucenia, wtedy tak naprawdę zorientujemy się ile nam tych kilogramów zostało. A na razie to chyba nasze kruszyny są najważniejsze:-). Tak dla pocieszenia, biegałam też po innych forach, na których piszą dziewczyny, które niedawno urodziły i okazuje się, że większość bardzo szybko wraca do wagi sprzed ciąży, a dużo waży jeszcze mniej, bo podobno jak się karmi piersią to dzidzia cały tłuszczyk wysysa