reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

reklama
A ja chciałabym z wrodzonej próżności wiedzieć czy jestem na podium w traceniu wagi:sorry::laugh2::-D. Do porodu:97kg, po powrocie do domu 92kg, a teraz 66kg:-). Kto "da" więcej???:-D

W koncu powoli i chyba po 3 tygodniach poszedl sobie ode mnie kolejny kilogram...:sorry2: Teraz mam ich jeszcze 68 - w tym 8 niepotrzebnych moim zdaniem :-D
Ale i tak dobrze biorac pod uwage moje obzarstwo...;-)

a ja nie mam zielonego pojęcia jak mam zrzucić moje 20 :-:)-(
muszę przejsć na jakąś drastyczną dietę, bo chyba inaczej nic z tego nie będzie, ale do tego musze przestać karmić. Póki co staram sie nie tyć, co nie jest łatwe.Jem racezj zdrowo, a kilogramów wciąz przybywa :-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
A ja chciałabym z wrodzonej próżności wiedzieć czy jestem na podium w traceniu wagi:sorry::laugh2::-D. Do porodu:97kg, po powrocie do domu 92kg, a teraz 66kg:-). Kto "da" więcej???:-D

zazdroszcze. ja niestety ciagle waga bardzo ciezka. hehehe - aktualnie 90,5 kg.
nasze maluszki sa z tego samego dnia? bo suwaczki mamy identyczne. 1 listopada?

Do góry