reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

dziewczyny tą diete stosuje sie tyle czasu az osiagnie sie upragnioną wagę, pozniej zeby utrzymac tą wagę i nei przytyc trzeba bedzie raz w tygodniu robic sobei dzien taki proteinowy ... ta dieta nei est taka zła ale nie namawiam ja jednak sprobuje wiec które chętne narazie doliczyłam się dwóch :-) klaudzia i natalunia dobrze mówie ?:-)

reklama
dziewczyny tą diete stosuje sie tyle czasu az osiagnie sie upragnioną wagę, pozniej zeby utrzymac tą wagę i nei przytyc trzeba bedzie raz w tygodniu robic sobei dzien taki proteinowy ... ta dieta nei est taka zła ale nie namawiam ja jednak sprobuje wiec które chętne narazie doliczyłam się dwóch :-) klaudzia i natalunia dobrze mówie ?:-)
Ja jeszcze!!!! JA!! JA!!! :-):rofl2:
No to kiedy zaczynamy...?
Kurcze - do Barcelony 1-3marca jedziemy = nie wierze żebym tam przestrzegała.... moze któraś na mnie "poczeka"...
bardzo bardzo bardzo prosze.... :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Kurcze - do Barcelony 1-3marca jedziemy = nie wierze żebym tam przestrzegała.... moze któraś na mnie "poczeka"...

Mary ja musze sobie najpierw jadlospis ustalic i liste zakupow bo inaczej jeden dzien bede miec diete a nastepnego z braku pomyslow na obiad zrobie jakas zapiekanke czy spagetti.... no i doszlam do wniosku ze w piatek jestem zaproszona na obiad do kolezanki wiec zaczne od poniedzialku :tak:

najfajniej byłoby zacząć od poneidziałku, ale możemy chyba zrobić wyjatek i zaczniemy od czwartku co?? i może otwporzymy nowy temat ? może inne mamuski sie skuszą :-)

najfajniej byłoby zacząć od poneidziałku, ale możemy chyba zrobić wyjatek i zaczniemy od czwartku co?? i może otwporzymy nowy temat ? może inne mamuski sie skuszą :-)

Marzenko trzymajmy ten temat narazie na wadze bo i tak nie jest tu czesto odwiedzany teraz (niestety wiekszosc mamusiek to super laski:-D) a jezeli bedziemy przeszkadzac to otworze nowy i przeniesiemy wszystkie posty tam ;-) no chyba ze wszystkie jestescie za nowym watkiem to ok.

Mary Natalka co myslicie?

Mary ja musze sobie najpierw jadlospis ustalic i liste zakupow bo inaczej jeden dzien bede miec diete a nastepnego z braku pomyslow na obiad zrobie jakas zapiekanke czy spagetti.... no i doszlam do wniosku ze w piatek jestem zaproszona na obiad do kolezanki wiec zaczne od poniedzialku :tak:

ja myślałam ze otworzymy nowy temat i tam bedziemy pisały co zrobic na obiad sniadanie kolacje itd o produktach pogadamy razem razniej :-)

reklama
Do góry