reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

reklama
cos blizej napisz, link jakis, bo szukac mi sie nie chce :-D Dla karmiacych sie nadaje? Ej, ale czekaj, to nie Ty pisalas ze wypadaja Ci wlosy, sucha cera i paznokcie cienkie? mam nadzieje ze nie przez ta diete kochana :cool:

Tak :) inaczej proteinowa. powiem Ci, że naprawdę działa, bo można jeść deserki (robione samemu oczywiście wg przepisu i z takich a nie innych produktów) ale naprawdę działa, na dzień dzsiejszy waga wskazuje 78 kg, a spodnie już z tyłka spadają! Szok! na dodatek nie puchna mi już nogi ani ręce.

cos blizej napisz, link jakis, bo szukac mi sie nie chce :-D Dla karmiacych sie nadaje? Ej, ale czekaj, to nie Ty pisalas ze wypadaja Ci wlosy, sucha cera i paznokcie cienkie? mam nadzieje ze nie przez ta diete kochana :cool:

To zaczęło mi się jeszcze przed dietą. Na paznokcie nigdy nie narzekałam, bo zawsze były grube i sie nie łamały. Ale już suchość przeszła, została tylko kuracja na włosy, ale 3 miesiące po porodzie to chyba normalne, że muszą wypaść, bo przez całą ciążę i aż do teraz nie miałam problemu z włosami. Już i tak jest lepiej. nie wiem czy się nadaje, tu masz link:
Dieta proteinowa (protal)
Ale nia ma tu wszystkich informacji. Mam jego książke: 350 przepisów i Dieta Dukana. Tam jest wszystko bardziej szczegółowo opisane.

Tylko trzeba ją stosować do końca życia, bo w przeciwnym wypadku będzie kolosalny efekt jo-jo. Z nawiązką. To bardzo ważne. I jeżeli ktoś zaczyna ją stosować to musi się z tym liczyć.

ja też mam te 2 książki ale póki co nie stosuje. Zaczęłam jedynie się ograniczać i jem więcej warzyw, owoców a mniej węglowodanów no i zero słodyczy. Zobaczymy jaki efekt.

reklama
Do góry