reklama
mamulica
Fanka BB :)
No Katrenki, pisałam już o tym...smialo mozna nas nazwac pionerkami......;-)
wiecie co mnie najbardiej przeraza, co bedzie jak ta dzidzia juz sie urodzi a ja dalej bede wielka....bo teraz to sie chociaz ta ciaza mozna pocieszac......mysle, ze wtedy dopiero zacznie mnie to dolowac......
Pomyślałam że będziemy się chować za wózkiem, więc może dla niepoznaki lepiej kupić duuuuuuuzy... Wiadomo, wszytsko zależy od punktu odniesienia

mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
No ja w 32 tyg (tzn zeszłym) odnotowałam pełną stówę tj +15 na plus...no jednak nadal jestem liderem... 21kg w 32 tygodniu
![]()
Dziś nawet w "pytaniu na śniadanie" mówili o gubieniu wagi po porodzie - w sumie nic nowego nei powiedzieli - zdrowa dieta i ćwiczenia

Heheehe - najbardziej podobała mi się kwestia:
"... z regóły kobiety w ciąży dowiadują się co powinny jeść w 8 miesiącu na szkole rodzenia..."

No Katrenki, pisałam już o tym...Pomyślałam że będziemy się chować za wózkiem, więc może dla niepoznaki lepiej kupić duuuuuuuzy... Wiadomo, wszytsko zależy od punktu odniesienia
![]()
tak tak, dlatego ja teraz kupuję coraz większe torebki :-) przy naprawdę dużej PRAWIE nie widać brzuszyska
katrenki
zawsze to jakis sposob.....tak tak, dlatego ja teraz kupuję coraz większe torebki :-) przy naprawdę dużej PRAWIE nie widać brzuszyska

mam nosidelko dla dzidzi takie wiecie na szelkach jak plecaczek wiec bede nosila mala w nosidelku z przodu to nie bedzie widac....
;-)prawie jak bym dalej byla w ciazy....
malina1979
;)
Moje 8 na + już nieaktualne.. Dziś stwierdziłam 9.. Obawiam się, że to już pójdzie lawinowo.. Zapewne dziewczyny z wagą ciut większą będą już teraz mniej przybierać, a "chudzielce" nadrobią:-) U mnie 2 kg w ciągu 3tyg.
W
wyjatkowaonaa
Gość
U mnie 12,5kg na plusie (68,5kg)
reklama
dziubasek08
Moje 8 na + już nieaktualne.. Dziś stwierdziłam 9.. Obawiam się, że to już pójdzie lawinowo.. Zapewne dziewczyny z wagą ciut większą będą już teraz mniej przybierać, a "chudzielce" nadrobią:-) U mnie 2 kg w ciągu 3tyg.
malina, ja przez tydzień przytyłam 2 tygodnie. jakieś nieporozumienie!!!! mam już +12 kg. ciekawe co dalej