Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
moja chyba slabo pasozytuje, bo karmie piersia i jakos nie chudneHa ha passio tym samym pomyślałam
dziecko karmione piersią to podobno pewna forma pasozytnictwa
![]()
Ja od miesiąca planuje zaczac ćwiczyć:
Aerobiczna szóstka Weidera - A6W (podobno rewelacja)
Zobacz załącznik 238219
Ja tez bym musiala...bo brzuch wylewa mi sie ze spodni, choc waga poszla juz w dol. Rano na czczo mam 64kg, czyli tylko +2 w stosunku do wagi sprzed ciazy.Ja od miesiąca planuje zaczac ćwiczyć:
Zobacz załącznik 238219
ćwiczyłam przez m-c i nie było żadnych ale to żadnych rezultatów więc sobie darowałam ale może coś źle robiłam??:-(Ja od miesiąca planuje zaczac ćwiczyć:
Zobacz załącznik 238219
Aerobiczna 6 Weidera - komentarze strona 20Ja tez bym musiala...bo brzuch wylewa mi sie ze spodni, choc waga poszla juz w dol. Rano na czczo mam 64kg, czyli tylko +2 w stosunku do wagi sprzed ciazy.
A te serie, to o co chodzi? !go dnia robimy tylko n6powtorzen cwiczenia nr 1? Bez reszty? Nastepnego dodajemy 2gie, i robimy 6 powtorzen cwiczenia 1 i 2? Czy jak?
DziekiAerobiczna 6 Weidera - komentarze strona 20
[video=youtube;nRjEKVKACWM]http://www.youtube.com/watch?v=nRjEKVKACWM[/video]
(ekhmm.. z góry prrzepraszam za wklejenie tutaj rozneglizowanego faceta...)