reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

reklama
dziunka robi sie ostra rywalizacja :)
Wyjatkowa nie wiem ile maly teraz ma , ale jakies 3 tyg temu miał 8400 wiec pewnie teraz do 9 kg dociaga :)

Mary bo mi sie wydaje ze Twoja cora jakos drastycznie duzo przybrala ostatnio :szok: wydaje mi sie tylko?

reklama
Dziunka
Daj znać jak zważysz Asie bo powiem szczerze ze juz sie powoli stresuje takim nagłym wzrostem i przybraniem masy bo juz nawet w siatce sie nie mieścimy.... Dziewczynka, 5 miesięcy -Siatki Centylowe - prawidłowy rozwój dziecka

No a ja nie widze żeby Sonia jakoś ekstrymalnie dużo jadła...
4:00 - 200ml mleka
8:00 - jabłuszko
9:00 - 130-180ml mleka
12:30 - 160-180ml mleka z kleikiem (4małe łyżeczki kleiku na 200ml mleka)
15:30 - obiadek (mały słoiczek)
17:00-17:30 - 200ml mleka

To duzo....? a nawet jesli... to co ja poradze...?

Do góry