reklama
madziek
listopadówka 2009 :)
dziękuję Wam za kibicowanie mojemu synkowi 
Bo on teraz musi nadrobić zaległości.
D
dziunka24.
Gość
Och bardzo mnie cieszy ze Patryk tak ladnie przybiera!!!!
My 13 maja szczepienie, a co za tym idzie wazenie. Ale mysle ze Joasia juz duzo nie przybiera. Mam wrazenie ze zaczyna za to rosnac szybciej. No ale to sie dopiero okaze za dwa tygodnie.
My 13 maja szczepienie, a co za tym idzie wazenie. Ale mysle ze Joasia juz duzo nie przybiera. Mam wrazenie ze zaczyna za to rosnac szybciej. No ale to sie dopiero okaze za dwa tygodnie.
R
rouż
Gość
Po tym co przeszedl, to wcale nie malo! A pewnie ze to juz kawal chlopa sie robi! za kilk tygodi nadrobi zaleglosci i bedziesz miala niezlego facecika w domua Patryk dziś waży 4810główka 38, klata 38
wiem, że to mało jak na 5,5 miesiąca, ale to już chłopjak dla mnie.
Nadrobi, nadrobidziękuję Wam za kibicowanie mojemu synkowi
katrenki
Fanka BB :)
dzis bylo wazenie 7560 kg, w miesiac przybrala 260g....czy to nie za malo...wiem,z e teraz dizeciaczki juz zwalniaja, moze to od tego, ze je co 5h....no ale jest zadowolona, czesciej nie chce, wiec chyba ok, zobaczymy za miesiac....
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Tak czytam i widzę , że te nasze maluszki to już raczej klopsiki 
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
moj tez ostatnio przez ponad miesiac niecale 300g przytyl no i jutro mamy kontrolne wazenie wiec porownam nasze perełkidzis bylo wazenie 7560 kg, w miesiac przybrala 260g....czy to nie za malo...wiem,z e teraz dizeciaczki juz zwalniaja, moze to od tego, ze je co 5h....no ale jest zadowolona, czesciej nie chce, wiec chyba ok, zobaczymy za miesiac....
reklama
W
wyjatkowaonaa
Gość
dziś 5m-cy i tydzien
8770g i 69cm , główka 42cm
8770g i 69cm , główka 42cm