reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

Nie pokażę bo nie robię. U nas mierzą tylko od głowki do pupki. Ale ciuszki na 68. Więc malutka jest. Poza tym miałam porownanie - czworo dzieci w jej wieku i chodź dużo chudsze to dużo dłuższe.

A do tego zmierzyłam znów Julię i ta podskoczyła w ciągu półtora miesiąca o 4 cm!!! I faktycznie widać to po spodniach, dopiero co kupione a za krótkie. Teraz wiem skąd te bóle nocne nóg. Może Joasia też tak skokowo nagle urośnie?
Tez możliwe... :tak:
Zobacz wzrost Soni miedzy 2-4 miesiącem.... http://siatkicentylowe.edziecko.pl/share/15984
Mówie ci, nei ma sie czym martwić....:blink:

reklama
Nie, Mary, ona naprawdę mała jest, nózki mają tu mało do rzeczy :( główka też nie urosła wcale, tylko klatka :(

chart.jpg
no i mam swoja malo przybiera ale lekarka uspokaja ze ciagle na 25 jest

Dziunka Asia ma 5 msc i 3 tygodnie i waży 9kg, to wcale nie aż tak dużo ale skąd te "michelinki" u niej ?:) Mój Oliwier ważył w 5 msc i 10 dni 7800 ale to było przed wprowadzeniem kaszek, kleików itp. więc teraz mamy 6 msc i 3 dni i pewnie waży coś ponad 8kg, pójdę dokładnie 20 i go zważę, żebym zobaczyła msc przyrost wagi ale on taki normalny jest, ani pućków nie ma, ani cysi większych, jedynie widzę po udzikach ze gdy wprowadziłam nowe rzeczy coś urosły. Pewnie waży z 8,5 kg.
Może on bardziej zbity, może większy ale nie wiem ile mierzy u nas nie mierzą.
Pamiętam jak kiedyś widziałam mniejsze wagowo dziecko niż nasz Synek, w podobnym wieku z polisiami jak bułeczki, więc tutaj pulchność może być mylna.

reklama
Do góry