reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!:D

Boszsz,żeby nam się udało poleciec na te wakacje bo jak patrzę,czytam o tym wszystkim to aż mam motylki w brzuchu na samą myślę,że mogłabym tam byc:-D
Póki nie zabukuję biletów i noclegów to nie uwierzę:sorry:
Jak człowiek nigdy nigdzie nie był...:sorry:

reklama
Aaniu-a konkretnie ma datę w tym kwietniu?Służę pomocą w razie wu-sama mam już wycieczkę a ciągle szukam jakichś atrakcji...więc Tobie tez mogłabym się rozejrzec:)))tak dla przykładu-od15.04 do 21.04 z przelotem do Salou i kwaterą(hotel ze śniadaniem-w Waszym przypadku odradzam all inclusive-szkoda płacic,jeśli nie chcecie siedzieć w hotelu)ok 600e-jeśli jechalibyście z Gliwą to polecam apartament(co prawda bez jedzenia,ale kuchnia jest),bo płacicie za taki apartament dla dwóch rodzin ok 200-300e(podziel na pół)czyli za przelot i noclegi zapłacilibyście ok380e:))))

napisalam Ci priv :-)

Boszsz,żeby nam się udało poleciec na te wakacje bo jak patrzę,czytam o tym wszystkim to aż mam motylki w brzuchu na samą myślę,że mogłabym tam byc:-D
Póki nie zabukuję biletów i noclegów to nie uwierzę:sorry:
Jak człowiek nigdy nigdzie nie był...:sorry:

tez tak czuje my jak cos to idziemy na pierwszy odstrzal :-p;-)

Dziewczyny, ostatnio obilo mi sie o uszy, ze jak sie jedzie do pl samemu z dzieckiem to potrzebny jest list od.... ojca, ze na wyjazd pozwala :szok: Dla mnie to jakis absurd :-D Slyszalyscie o tym? :-D

reklama
Ania no dla mnie to tez jakis bezsens. No ale takie cos uslyszalam i sie przerazilam, bo lece wlasnie sama a tu takie cos :-)

Ania, powiedz mi, ciezko tak z dzidzikiem sie leci? Bo ja pierwszy raz i sama i sie boja jak 102! Lece aerlingusem, moze moglabys mi cos poradzic? :blink:

Do góry