reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wakacje z 2-latkiem nad morzem - polecane ośrodki/miejsca

Miejscowość Stegna jest godna polecenia. Moja znajoma jeździ tam już od kilku lat i jest bardzo zadowolona. Co do cen to wiadomo im bliżej morza to ceny wyższe, bliżej centrum ceny bardziej przystępne. Ale już w odległości 1 km można znaleźć fajne i nie drogie kwatery.

reklama
Ja od siebie mogę polecić góry i np miejscowość Ustroń. Piękne miejsce. Góry i lasy tworzą piękne krajobrazy.A do tego dużo atrakcji i ciekawych zabytków. Tam każdy znajdzie coś dla siebie.

My bylismy w 2011 z zeszłym roku w Jaroslawcu
wynajmowlaismy domek na Leśnej
i bylismy b.zadowoleni
w tym roku chcemy wrócic w to samo miesce i do tych samych ludzi,od kt wynajmowalismy domek
Polecam:)

aha my płaciliśmy 150zł za domek/doba ale jestesmy zadowoleni
bo tam są 2 pokoje,łzienka-i to dla nas było.
W r 20011 bylismy z siostra męża a w zeszłym sami.
Snaidania i kolacje robilismy w domku,a na obiady chozilismy do lokali

Tutaj znajdziesz pensjonaty nad morzem ale także kwatery, domki letniskowe itd. My z małym nocowaliśmy w Willa Arka w Jastrzębiej Górze. Miła gospodyni to prowadzi, można też wykupić wyżywienie.

moj syn pierwszy raz byl nad morzem jak mial 5 miesiecy potem 1,5 roku, pierwszy raz bylismy w takim pensjonacie w dziwnowie blisko morza jakieś 200m, wlascicielka świetna, mielismy lozeczko szczebelkowe, pościel dla malego i wanienke do dyspozycji, pod pensjonatem stołówka z domowymi obiadami, bardzo polecam

w ubiegłym roku bylismy w rowach koło ustki, mielismy wynajęty domek, do morza kawałek bo 1200m ale przez las, cicha okolica, maly plac zabaw dla dzieci niedaleko domu i z dala od tłumów i sklepów z chinszczyzną, tam juz akurat nie mielismy lozeczka ani wanienki, ale kwestia odpoczynku bardziej wchodzila w gre, poza tym maly juz samodzielnie kąpał się w brodziku pod prysznicem więc było lżej :) a łózeczko mielismy turystyczne

gdyby ktos chcial namiary, to pw :)

reklama
Ja polecam Mazury. Dużo zieleni, dużo jezior, lasów. Można wynająć domek nad jeziorem lub po prostu rozbić namiot i biwakować. Dla dzieci to duża frajda. A po za tym można zobaczyć wiele ciekawych miejsc. Dla najmłodszych np. Park dzikich zwierząt w Kadzidłowie, Park Miniatur Warmii i Mazur w Gierłoży i wiele wiele innych

Do góry