reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Czarna no masz rację ... co to za długi weekend tylko 3 dni, ale dobre i to - ja już będę wtedy w pracy, więc i to mnie urządza.

a ja polecam na wakacje i nie tylko pobierowo nad morzem dookoła las i masa atrakcji. info pod numerem 091 386 4 289 polecam

Ostatnia edycja:
a my się szykujemy w lipcu w Tatry ze znajomymi ze styczniową dziwczyną Mikusia;-)jakby ktoś chciał namiary na fajny nocleg dla rodzin z dziećmi pod Zakopanem (Gilczarów Górny),to mogę podać,my bedziemy płacić 35zł od osoby z wyżywieniem, a za małego będziemy tylko płacić za wodę:-)Już nie mogę się doczekać!!!

moli ja tez prosze o namiary, tak szczerze mówiąc to nie byłam nigdy w Zakopanym, choć z gór pochodzę. No i cena atrakcyjna:-)

a my się szykujemy w lipcu w Tatry ze znajomymi ze styczniową dziwczyną Mikusia;-)jakby ktoś chciał namiary na fajny nocleg dla rodzin z dziećmi pod Zakopanem (Gilczarów Górny),to mogę podać,my bedziemy płacić 35zł od osoby z wyżywieniem, a za małego będziemy tylko płacić za wodę:-)Już nie mogę się doczekać!!!

Cena rewelka :-) też poproszę namiar, może się skusimy na czerwiec. A jakie tam warunki? Byłaś już?

reklama
No wlasnie nie bylam tam jeszcze,ale nasi znajomi jezdza tam co roku z synkiem i sa bardzo zadowoleni a namiary,bardzo proszę:-)
Maria Rzadkosz Gilczarów Górny tel.(0-18)2019762,babeczka chce zaliczkę w wysokości 50zl

Do góry