reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och dziewczyny przykro mi, że martwicie się o spłaty kredytu kiedy tak wszystko skacze.

Mam nadzieję, że sytuacja się ustabilizuje ... bo zwiariować można z tym co się dzieje na rynkach giełdowych.

reklama
Dziewczyny ja tu prawie wcale sie nie udielam bo ja nie mam WAKACJI przez cale zycie nigdnie doslownie nigdzie nie bylam Jak mam urlop to siedze w domu :-(
Nie mam gdzie jechac a glownie nigdy nie mam na to kasy O kad jestem z M juz 6 lat to nigdzie nie wyjezdzalismy bo nas stac nigdy nie bylo Jak mieszkalismy bez mojej mamy to na wakcje jechalam do niej i tak w kolko Teraz tez nie szykuje sie nic ciekawego Fajnie ze wy jezdzicie i zwiedzacie Ja to sie tylko nad wode wybieram jak mnei znajomi wezma :-( A teraz z niunia to nie wiem jak to bedzie

Dziewczyny ja tu prawie wcale sie nie udielam bo ja nie mam WAKACJI przez cale zycie nigdnie doslownie nigdzie nie bylam Jak mam urlop to siedze w domu :-(
Nie mam gdzie jechac a glownie nigdy nie mam na to kasy O kad jestem z M juz 6 lat to nigdzie nie wyjezdzalismy bo nas stac nigdy nie bylo Jak mieszkalismy bez mojej mamy to na wakcje jechalam do niej i tak w kolko Teraz tez nie szykuje sie nic ciekawego Fajnie ze wy jezdzicie i zwiedzacie Ja to sie tylko nad wode wybieram jak mnei znajomi wezma :-( A teraz z niunia to nie wiem jak to bedzie
dorotka ja tez nigdy nigdzie niejezdziłam ewentualnie do rodzenstwa (mam starsze) dopiero od 3 lat jezdzimy. A ze sis ma dobre wtyki to załatwia nam wczasy nad jeziorkiem gdzie za cały domek płacimy 35 zł + jedzenia a wiadomo bedac w domu tez trzeba jesc. A ze tam jest kuchnia to mozna smiało gotowac:tak: suma sumaru prawie jak za darmo a zawsze sie odstresujemy i wybyczymy:-p

Trzeba poszukać i można znaleźć bardzo tanie noclegi w gospodarstwach agroturystycznych, z daleka od miasta i super dla dzieci.
Nawet po 12-14 zł od osoby, a maluszków nie liczą...

Coś mi się wydaje, że mamusie październikowe nalot na Zakopane zrobią w maju.
Może się wtedy uda nam tam spotkać:-D

moze teraz kiedy juz zaczelas "nowy"etap w swoim zyciu z Oliwcia bedziesz mogla sobie cos zaplanowac...my tez nie mamy kaski,staramy sie przez caly rok zbierac nawet po niewielkiej sumce co miesiac,a potem zbieramy do kupy i zasatanawiamy sie,gdzie mozna zaplanowac za taka sumke wypadzik gdzies i czasem to sa tylko dwa dni gdzies a czasem jedziemy poprostu np.do Sopotu(mamy blisko) albo kawalek dalej na dzien na dobra rybke i tez jest fajnie

My mamy dwie skarbonki i odkładamy grosz do grosza. Zawsze potem trochę łatwiej jak przyjdzie, gdzies wyjechać...

My mamy dwie skarbonki i odkładamy grosz do grosza. Zawsze potem trochę łatwiej jak przyjdzie, gdzies wyjechać...

my tez tak robimy;-)nawet jedna z naszych skarbonek,to pudelko po PANU TADEUSZU;-)kiedys wieczorem moj M zrobil w denku dziore,zalkleil klejem i tak co roku jest ubaw przy otwieraniu...kupa smiechu i szarpanka:blink:

reklama
Nalot na Zakopane :-D niech górole (bez urazy, bo bardzo ich lubię) mają się na baczności ... mamusie z BB przybywają.

Co do odkładania pieniędzy, to i my tak robimy.
Teraz jestem w stanie odmówić sobie przyjemności ... kupna ciucha tylko po to aby można było wyjechać na parę dni z dzieckiem.
Co prawda mogłabym siedzieć z niuniem u rodziców na wsi - od domu niedaleko i w każdej chwili można wrócić.
Ale chciałabym małemu pokazać morze, góry ... niech pooddycha innym powietrzem.

Do góry