reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aniu ja z chęcią wybrałabym się do Rowów - jeździłam tam jako dziecko na 3 tygodnie co roku.
Było fajnie a teraz to się pewnikiem pozmieniało.

Mnie rodzice namawiali na Karwię, ale byliśmy w zeszłym roku i jakoś tak nie chcemy.
Poza tym jechałaby też moja sis z dzieciakami, a w zeszłym roku jej synek takie cyrki wyprawiał, że mój powiedział NEVER AGAIN.

Malenko o to wyprawa super udana - ja uwielbiam góry i zimą (białe szaleństwo :-D) i latem kiedy połazikowac można.
Na plaży nadmorskiej to się leży i leży a tak pozwiedzać, pospacerować i odpocząć na łonie natury a nie wśród parawanów na plaży.

reklama
magdziunia my nad morzem jeździmy na rowerach choć w tamtym i w tym nie. A my zwiedzamy bo ja nie umniem wyleżeć na plaży dłużej niż godzinke

Dokładnie Pati - w sumie to moglibyśmy pojechać nad morze i spacerować, zwiedzać ... ale mnie się jakoś gór zachciało :-D
Właściwie to rowerki teraz odpadają, ale za rok jak najbardziej.

Malenko o to wyprawa super udana - ja uwielbiam góry i zimą (białe szaleństwo :-D) i latem kiedy połazikowac można.
Na plaży nadmorskiej to się leży i leży a tak pozwiedzać, pospacerować i odpocząć na łonie natury a nie wśród parawanów na plaży.

Ja nie lubię polskiego morza bo za zimne na komfortową kąpiel i strasznie tłoczno.

magdziunia my nad morzem jeździmy na rowerach choć w tamtym i w tym nie. A my zwiedzamy bo ja nie umniem wyleżeć na plaży dłużej niż godzinke

I też nie potrafię wyleżeć.
Jak na wakacjach cały dzień się nie szwendam to wakacje nieudane :tak:
Z małą trzeba będzie troszkę przystopować.
Ale tylko troszkę!

No właśnie ja jakoś nie wyobrażam sobie leżenia czy nawet posiedzenia na tej zatłoczonej plaży polskiej nad morzem.
Wolę jakieś spokojniejsze miejsca.

A ja 20 min w cieniu 20 w słońcu, trochę w wodzie, trochę się gdzieś przejść i jakoś dzień zleci:-)

My być może pojedzziemy na mazury ale to jeszcze niepewne bo M zmienia prace więc zobaczymy jak wypadnie:tak:

Pati o tak to ja lubię - dzika plaża, mało znana to można swobodnie odpocząć.'
A tak to jakoś w tłum nie mam ochoty.

Jak byliśmy w Egipcie to na plaży było super - prawie nikogo.
Parasole, leżaczki i prawie 100m od lądu rafa koralowa a za nią wielki błękit morza.
Rozmarzyłam się.

reklama
Dla mie najlepszy wypoczynek to w gronie (rodzinnym ale moze i byc znajomych) bez względu gdzie:-p:-p:-p uwielbiam spacerki ale i błogie lenistwo:rofl2: A przy tym mnóstwo zabaw jakieś gry(tabu, kalambury, itp) karty, jakies zawody, siatkówka itp. To dla mnie najlepsze wakacje. Zawsze było jezioro a teraz bedzie morze:-p

Do góry