reklama
o nie nie nie nie ma mowy, ja sie bede użerac z dzieciarami a on sam w domciu przed kompem lub na piwku z TwoimCzarna pojedziemy same....wprosimy sie do ciotki M na noc. w koncu wisi mi przysługe za ten remont;-)

o NIEEEEEDorotka ja jestem za całymi rodzinkamiNo i my sie piszemy na spotkanko Czerwiec czy maj nam pasuja My mamy tylko wesele szwagra ale to w sierpniu najprawdopodobniej wiec luz Jak umawiamy sie na maj lub czerwiec
Tylko ze ja tez musze dojechac pks lub pkp Ja z tego mojego slaska to wszedzie bede miala daleko No ale nic damy rade i napewno sie wstawimy
CZARNA o co chodzi M ????????
Powiedzcie mi ile to dni mialoby byc??Tak z ciekawosci pytam No i czy przyjezdzacie z dziecmi i z M jeszcze?
Nie zrozumcie mnie zle ale moze zrobmy to bez M bo to w koncu nasze spotkanie z dzieciaczkami;-);-);-)
Choc jak ktoras bardzo chce to niech przyjedzie z mezem![]()

a dni to zalezy ja planuje od czwartu do soboty bądz niedzieli

A ja tam jestem jak najbardziej za tym zeby menzowie byli, moj to sie zwyczajnie przyda do przypilnowania dzieci, bo dzieciaki beda w takim wieku ze nie usiada na dupce, wiec trudno nam sie bedzie zebrac zeby spokojnie pogadac, bo ciagle ktores cos bedzie chcialoTroche egoistyczne, ale taka prawda
![]()
Kiedys slyszlalam o fajnm miejscu jakies 80 km od lodzi, musze sie kuzynki wypytac jaka to miejscowosc![]()
80 w którą strone?????????
Ja wiem ze nie wszyscy mężowie będą mogli jechać co nie znaczy że same z dzieci nie możecie być

Co do wyjazdu Niki to oczywiscie chodziło o $$$$$$ bo jakby nie patrzeć sam jej kurs nas sporo wynosi a teraz jeszcze tyle innych wydatków
a i jeszcze oszczędzać na dom trzeba

ale chyba pojedzie
Juz mamusia stanie na główce niech dziecko ma a co
Ustinja u lalala ale masz wypasione osiedleNie kuś bo do Poznania mam tylko 100
![]()
zaproszenie caly czas aktualne :-)
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Ja tez jestem za tym żeby jechac z małżami
hi hi
Po pierwsze Patryk by marudził że jade gdzies z dzieckiem sama w obce miejsce itd
I jeszcze by małego nie puscił 
Po drugie jakbym jechała sama to pociągiem, a jak z nim to pewnie samochodem
Po trzecie ktoś musi torby nosic itd
A po czwarte, najwazniejsze, ktos musi dziecko nianczyc jak mama bedzie plotkowac i kawkowac itp
Majowka wypada - sobota, niedziela, poniedziałek
A boże ciało 03.06, czwartek i piątek nie wszyscy pewnie mają wolny, ale to mozna załatwic :-)
Ja chyba byłabym za czerwcem :-)
hi hiPo pierwsze Patryk by marudził że jade gdzies z dzieckiem sama w obce miejsce itd
I jeszcze by małego nie puscił 
Po drugie jakbym jechała sama to pociągiem, a jak z nim to pewnie samochodem

Po trzecie ktoś musi torby nosic itd

A po czwarte, najwazniejsze, ktos musi dziecko nianczyc jak mama bedzie plotkowac i kawkowac itp

Majowka wypada - sobota, niedziela, poniedziałek
A boże ciało 03.06, czwartek i piątek nie wszyscy pewnie mają wolny, ale to mozna załatwic :-)
Ja chyba byłabym za czerwcem :-)
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
No to kto bedzie chciał to z M, kto nie to same z dziecmi i już :-) Najwazniejsze zebysmy My i nasze dzieciaczki się spotkały 

magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja też w sumie jestem za tym aby z małżonkami.
reklama
malena81
mamusia październikowa 08
ale bedzie jak wam sie mezowie popija a wy bedziecie nad dziecmi lataly ;pppp
Wypluj to!
Podziel się: