reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A i tak my to chyba najdalej mieć będziemy :-(
A bez M. nie da rady.
W końcu trzeba jakiegoś toasta wznieść ;-)

reklama
Czarna pojedziemy same....wprosimy sie do ciotki M na noc. w koncu wisi mi przysługe za ten remont;-)
o nie nie nie nie ma mowy, ja sie bede użerac z dzieciarami a on sam w domciu przed kompem lub na piwku z Twoim:-p:-p o NIEEEEE
No i my sie piszemy na spotkanko Czerwiec czy maj nam pasuja My mamy tylko wesele szwagra ale to w sierpniu najprawdopodobniej wiec luz Jak umawiamy sie na maj lub czerwiec:tak:

Tylko ze ja tez musze dojechac pks lub pkp Ja z tego mojego slaska to wszedzie bede miala daleko No ale nic damy rade i napewno sie wstawimy:tak:

CZARNA o co chodzi M ????????

Powiedzcie mi ile to dni mialoby byc??Tak z ciekawosci pytam No i czy przyjezdzacie z dziecmi i z M jeszcze?

Nie zrozumcie mnie zle ale moze zrobmy to bez M bo to w koncu nasze spotkanie z dzieciaczkami;-);-);-)
Choc jak ktoras bardzo chce to niech przyjedzie z mezem:-p
Dorotka ja jestem za całymi rodzinkami:tak::tak::tak: a dni to zalezy ja planuje od czwartu do soboty bądz niedzieli:tak::tak:
A ja tam jestem jak najbardziej za tym zeby menzowie byli, moj to sie zwyczajnie przyda do przypilnowania dzieci, bo dzieciaki beda w takim wieku ze nie usiada na dupce, wiec trudno nam sie bedzie zebrac zeby spokojnie pogadac, bo ciagle ktores cos bedzie chcialo:tak: Troche egoistyczne, ale taka prawda:tak:
Kiedys slyszlalam o fajnm miejscu jakies 80 km od lodzi, musze sie kuzynki wypytac jaka to miejscowosc:tak:

80 w którą strone?????????

Ja wiem ze nie wszyscy mężowie będą mogli jechać co nie znaczy że same z dzieci nie możecie być:tak::tak:

Co do wyjazdu Niki to oczywiscie chodziło o $$$$$$ bo jakby nie patrzeć sam jej kurs nas sporo wynosi a teraz jeszcze tyle innych wydatków:sorry2: a i jeszcze oszczędzać na dom trzeba:-D:-D:-D ale chyba pojedzie:tak::tak: Juz mamusia stanie na główce niech dziecko ma a co:-p

Ja tez jestem za tym żeby jechac z małżami :tak:hi hi
Po pierwsze Patryk by marudził że jade gdzies z dzieckiem sama w obce miejsce itd :-D I jeszcze by małego nie puscił :-D
Po drugie jakbym jechała sama to pociągiem, a jak z nim to pewnie samochodem :-D
Po trzecie ktoś musi torby nosic itd :-D
A po czwarte, najwazniejsze, ktos musi dziecko nianczyc jak mama bedzie plotkowac i kawkowac itp :-D

Majowka wypada - sobota, niedziela, poniedziałek
A boże ciało 03.06, czwartek i piątek nie wszyscy pewnie mają wolny, ale to mozna załatwic :-)
Ja chyba byłabym za czerwcem :-)

A ja tam wole bez mojego M By tylko siedział i mi d.. truł a młody zajmie się sam sobą. Jak widzi inne dzieci to świata poza nimi nie widzi i mama nie istnieje.

No to kto bedzie chciał to z M, kto nie to same z dziecmi i już :-) Najwazniejsze zebysmy My i nasze dzieciaczki się spotkały :-D

Fajnie Wam!!! Ja niestety nie bede mogla sie z Wami spotkac, bo mam juz bilety wykupione na wakacje, a leciec drugi raz jeszcze wczesniej nie wyrobie finansowo bo 15 maja komunia:no:

reklama
Do góry