reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
No to my któregoś dnia też wypijemy, a oni sie dziecmi zajmą
ha ha
ha hadorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dokladnie o tym samym pomyslalam Ze do tego samego M by sie tam przydalJa tez jestem za tym żeby jechac z małżamihi hi
Po pierwsze Patryk by marudził że jade gdzies z dzieckiem sama w obce miejsce itdI jeszcze by małego nie puscił
Po drugie jakbym jechała sama to pociągiem, a jak z nim to pewnie samochodem
Po trzecie ktoś musi torby nosic itd
A po czwarte, najwazniejsze, ktos musi dziecko nianczyc jak mama bedzie plotkowac i kawkowac itp
Majowka wypada - sobota, niedziela, poniedziałek
A boże ciało 03.06, czwartek i piątek nie wszyscy pewnie mają wolny, ale to mozna załatwic :-)
Ja chyba byłabym za czerwcem :-)

no wlasnieale bedzie jak wam sie mezowie popija a wy bedziecie nad dziecmi lataly ;pppp

To teraz ja mam do was pytanie .
Wiecie o moim G bardzo duzo czy wy chcecie abym z nim przyjechala Jak G bedzie mial wolne Czy przez to ze za nim nie przepdacie to lepiej abym sama przyjechala.
Pytalam sie G czy chce jechac to on mowi ze do czerwca jeszcze daleko i on nie wie jak to z praca bedzie .
Jakby miedzy nami bylo ok to ja bym chciala aby ze mna pojechal.
Jesli G sie wyleczy i nie bedzie pil to chcialabym go wziasc Co wy na to?????
Najwyzej on poprostu pic z waszymi nie bedzie .
Ja sie za niego napije

magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja tam też swojemu daję przyzwolenie na wypicie - tylko on woli piwko czasem.
A tak to za innymi trunkami raczej nie przepada.
A tak to za innymi trunkami raczej nie przepada.
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Co wy tu o swoich M, to my pic bedziemy a nie oni
Ha ha
Oni mają się dziecmi zając :-)
Dorota jak najbardziej mozesz z G przyjechac :-)
Ha haOni mają się dziecmi zając :-)
Dorota jak najbardziej mozesz z G przyjechac :-)
Ostatnia edycja:
magdziunia
Październikowa Mama'08
No racja - w końcu to nasze spotkanie - ja do tego czasu muszę popracować nad niecycoleniem.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MARTYNKA zgadzam sie w zupelnosci To my mamy sie bawic a oni dziecmi zajmowac hihihi
Moj G zawsze fajnie sie Oliwka zajmuje wiec na takich wyjazdach to on jest bardzo pomocny
Kurcze musze kase zbierac Tylko jak Jak czlowiek nie ma z czego odlozyc No ale do czerwca jeszcze troche czasu
Moj G zawsze fajnie sie Oliwka zajmuje wiec na takich wyjazdach to on jest bardzo pomocny
Kurcze musze kase zbierac Tylko jak Jak czlowiek nie ma z czego odlozyc No ale do czerwca jeszcze troche czasu
mirabelka73
Październikowe mamy'08
dorotka ja też nie mam nic przeciwko przyjazdowi G., trudno mi powiedziec że za nim nie przepadam, bo go nie znam osobiście, a może się okazać wporzo gość ;-):-) a jak jeszcze będzie pomocny przy Oliwce i będziesz miala dzięki temu więcej czasu na pogaduchy z nami, to wogóle nie masz się nad czym zastanawiać 

reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
G jest bardzo lubiany w towarzystwie On jest taka dusza towarzystwa
Wszystkie moje koezanki go bardzo lubia A to co jest miedzy nami to juz inan beczka .No ale mam nadzieje ze do tego czasu i miedzy nami sie fajnie pouklada :-)
Wszystkie moje koezanki go bardzo lubia A to co jest miedzy nami to juz inan beczka .No ale mam nadzieje ze do tego czasu i miedzy nami sie fajnie pouklada :-)
Podziel się: