reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ja tez jestem za tym żeby jechac z małżami :tak:hi hi
Po pierwsze Patryk by marudził że jade gdzies z dzieckiem sama w obce miejsce itd :-D I jeszcze by małego nie puscił :-D
Po drugie jakbym jechała sama to pociągiem, a jak z nim to pewnie samochodem :-D
Po trzecie ktoś musi torby nosic itd :-D
A po czwarte, najwazniejsze, ktos musi dziecko nianczyc jak mama bedzie plotkowac i kawkowac itp :-D

Majowka wypada - sobota, niedziela, poniedziałek
A boże ciało 03.06, czwartek i piątek nie wszyscy pewnie mają wolny, ale to mozna załatwic :-)
Ja chyba byłabym za czerwcem :-)
Dokladnie o tym samym pomyslalam Ze do tego samego M by sie tam przydal :tak:
ale bedzie jak wam sie mezowie popija a wy bedziecie nad dziecmi lataly ;pppp
no wlasnie:cool2:

To teraz ja mam do was pytanie .
Wiecie o moim G bardzo duzo czy wy chcecie abym z nim przyjechala Jak G bedzie mial wolne Czy przez to ze za nim nie przepdacie to lepiej abym sama przyjechala.

Pytalam sie G czy chce jechac to on mowi ze do czerwca jeszcze daleko i on nie wie jak to z praca bedzie .
Jakby miedzy nami bylo ok to ja bym chciala aby ze mna pojechal.

Jesli G sie wyleczy i nie bedzie pil to chcialabym go wziasc Co wy na to?????
Najwyzej on poprostu pic z waszymi nie bedzie .
Ja sie za niego napije:-D:-D:-D:-D

Co wy tu o swoich M, to my pic bedziemy a nie oni :-D Ha ha
Oni mają się dziecmi zając :-)

Dorota jak najbardziej mozesz z G przyjechac :-)

Ostatnia edycja:
MARTYNKA zgadzam sie w zupelnosci To my mamy sie bawic a oni dziecmi zajmowac hihihi

Moj G zawsze fajnie sie Oliwka zajmuje wiec na takich wyjazdach to on jest bardzo pomocny
Kurcze musze kase zbierac Tylko jak Jak czlowiek nie ma z czego odlozyc No ale do czerwca jeszcze troche czasu

dorotka ja też nie mam nic przeciwko przyjazdowi G., trudno mi powiedziec że za nim nie przepadam, bo go nie znam osobiście, a może się okazać wporzo gość ;-):-) a jak jeszcze będzie pomocny przy Oliwce i będziesz miala dzięki temu więcej czasu na pogaduchy z nami, to wogóle nie masz się nad czym zastanawiać :tak:

reklama
G jest bardzo lubiany w towarzystwie On jest taka dusza towarzystwa
Wszystkie moje koezanki go bardzo lubia A to co jest miedzy nami to juz inan beczka .No ale mam nadzieje ze do tego czasu i miedzy nami sie fajnie pouklada :-)

Do góry