reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No nic cos wymyslimy :-) Pogadam z moim.
Ja mam teraz 2 opcje:
ten za 80zł z wersalka pod warunkiem ze bedzie kuchenka i lodówka
albo ten za 120zł ale my w sypialni a ktos w tym dziennym pokoju na wersalce :-) Moze jakas mamuska, która sama bedzie?? :-)

No i ewentualnie sypialnia w takim za 210zł :-)

Ps. Ja tez musze gdzies wstawic Rafała turystyczne łozeczko :-)

reklama
MAGDA MARTYNKA juz w ostatnim poscie nie miala opcji domku za 140 zl :-pMartynka przyznaj sie ze juz tej opcji nie bierzesz bo ja ja chce:-p
No to ja bym chciala ten domek za 140 zl do podzialu na 2 A chetnego do mnie prosze o napisanie Ja nie gryze:-DChyba ze Czarna sama mi kogos dokoptuje;-)

Dorotka mi ten za 140 sie podoba, ale nie biore juz go pod uwage dlatego ze jest tylko 1 taki i biora go Magda i Patrycja :-)
A ja wiem czemu Magda chce byc z Pati w jednym domku :-D ha ha
Ona liczy że zanim ona wstanie to Patrycja juz bedzie miała wszystko zrobione i posprzatane :-D ha ha

Ps. Dorotka jak G pojedzie to bedzie pewnie jako jedyny nie pijący, wiec załozy złobek, dziecmi się zajmie wszystkimi i bedzie luzik :-D hi hi (ŻART) :-)

Czarna najlepiej wez wszystkich porozdzielaj jak na koloni dla dzieci i bez marudzenia :-D ha ha
Ty tam, Ty tam a Ty tu... I sie ciesz ze masz gdzie spac :-D ha ha ha

Możesz nas np. do Kasi dokoptować.
W końcu do zięcia będzie blisko ;)

Bardzo proszę. Nam maluszek na pewno nie bedzie przeszkadzać :-)

Kasia dobrze myslisz to możecie się zgadać z mirabelką na ten domek duzy za 210:tak::tak::tak: Ty Kasia pokój gdzie 3 łóżka a Mirabelka gdzie 2 łóżka a jak jej M dojedzie to Seba pójdzie na wersalkę:)))) To tylko moja propozycja:-p

I taka opcja też mi odpowiada

Magda no ten pojedynczy domek z jednym pokoju i 2 lozkami to jest dobry pomysl To kto sie na niego ze mna decyduje??????
Tylko ze ja na dzien dzisiejszy nie moge powiedziec czy przyjade bez G czy z G:sorry2:

CZARNA moze mnie daj do jakiegos jednego pokoju z wersalka jedna 2 osobowa Bo nie wiem czy sama przyjade czy z G I tak aby drogo mnie to nie wynioslo

JA BYM CHCIALA ten za 140 do podzialu na 2
nie ma takiej opcji ja nikogo parować nie bedę!!!!!!
Malena a ja mysle ze ty troche odpoczniesz na wyjezdzie, bo kazda jak sie dorwie to malenstwa to na oczy w ciagu dnia go nie zobaczysz;-)
POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczynki bierzcie przykład z Magdy i Patrycji i dalej się łączyć!!!!!
Uzgodnijcie ze sobą na priv czy tutaj i mi prześlijcie na priv. Ja na bierząco bede wklejała co wolne a co zajęte

Kaka tobie i tak nie wierzę więc się nie udzielaj zmienisz prace i dupa z wyjazdu:-p:-p Pamiętaj królowa jest tylko jedna!!!

Mi to sie już wszystko pomieszało:sorry2:
A i tak myśle że jak bedziemy na miejscu to sie wszystko pozmienia :-p

Ok edytuje posta i sie decyduje
Poproszę o zarezerwowanie domku dwuosobowego za 80zł
Mam tylko pytanie bo nie wiem czy dobrze rozumiem, że w tym domku nie ma aneksu kuchennego?
Jeśli tak to troche kiepsko ale cóż damy rade mam nadzieje że chociaz czajnik elektryczny bedzie

Ostatnia edycja:
Mi to sie już wszystko pomieszało:sorry2:
A i tak myśle że jak bedziemy na miejscu to sie wszystko pozmienia :-p

Ok edytuje posta i sie decyduje
Poproszę o zarezerwowanie domku dwuosobowego za 80zł
Mam tylko pytanie bo nie wiem czy dobrze rozumiem, że w tym domku nie ma aneksu kuchennego?
Jeśli tak to troche kiepsko ale cóż damy rade mam nadzieje że chociaz czajnik elektryczny bedzie

Maksiowa my się tez na ten zdecydowaliśmy. Na zdjęciu widziałam że jest t5am czajnik elektryczny więc damy radę a jak coś to można zawsze skoczyć do jakiejś paździszki skorzystać z kuchni. Ja się tylko martwie czy tam łóżeczko turystyczne wejdzie. Ale powinno moim zdaniem. A na miejscu jak sie okaże że to jakieś naprawde małe domki to możemy sobie zawsze wybrać jakiś wspólny na miejscu z tych co zostaną. Co ty na to? Ale ja myślę że nie bedzie źle;-)

reklama
Do góry