reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ja dziś zrobiłam kotleciki i sałatkę ale nie wiem po co skoro mój małżonek z racji ze ma wolne jutro poszedł z kolegami na piwko do baru. Alex nie spał dziś od 5 rano do teraz :o ciagle marudzi i ma drzemki po 5 min. Padam na ryj .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Foxy to faktycznie słabo. Mój ostatnio miał 1 drzemkę 3 minutową i drugą z 15 minut bo sąsiedzi nadal remontują. Dominik marudził cały dzień. Bardzo współczuję.
Co do tekstu Twojego męża to zgadzam się z dziewczynami że przesadza. Mój wstaje o 4:45.wraca różnie.czasem ok.14 a czasem ok.18.jak mały się budzi na jedzenie to przygotowuje butelkę a ja przebieram Dominika.potem idzie spać a ja karmię. Andrzej dobrze wie że gorzej by było gdyby mały się rozbudził więc pomaga.

Dziś zrobiłam porządek z ciuchami Dominika bo ostatnio co chciałam mu ubrać to ciasne albo opięte:szok:.poszłam do sklepu i kupiłam mu kilka ciuszków "80". Wyprałam i teraz wszystko schnie:).ale myślę że skarpetki kupiłam za małe.jutro jak wyschna to mu przymierze o_O

Przyzwyczaiłam się do jego obojętności i zachowania ciula .A co do skarpetek to ja ciagle za małe kupuje :o ogólnie wkurza mnie to ze maja takie ciasne gumki u góry i ciagle przecinam [emoji85][emoji23][emoji23] dziś kupiłam mu takie super skarpetki ciepłe ale pewnie nie polubi ich [emoji23] tak jak założyłam mu piżamkę flanelowa i wiecie co ? Obudził się z takim krzykiem ze myślałam ze coś się stało , nie chciał się uspokoić ...przebrałam go w zwykle body i spał zajebiscie haha co za wybredny typ :p . A co do porządków tez muszę zrobić jak znajdę chwile czasu.

A wiecie co mnie położyło na łopatki ...tekst „co ty robisz jak nie odbierasz telefonu gdzie Ty się szlajasz „ ja pierdoleeee... ja nie wiem czy to są żarty ? Powiedziałam mu ze chodzę na dzikie chłopy a dziecko siedzi samo w domu ....nosz kur...

Pati ahahhaha padłam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] dobreee muszę zapamiętać i użyć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Foxy facet ma teksty pierwsza klasa. Przygotuj sobie kilka ripost to mu może obrzydnie takie gadanie.
Artur 2 dni na wieczorne karmienie nie chce jeść. Zjada 30-60 ml. Powinien mieć 4 posiłki mleczne a tak to znada tylko 3 i troszeczkę. Czy on po prostu się najada? Bo jak robię mu to samo mleko w ciągu dnia to normalnie je więc raczej mu smakuje. I przez to mój kawaler wstaje już 6 rano z głodu. :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry