reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emol też tak miałam,że okres dostałam zara w sierpniu mimo,iż karmiłam piersią. Potem znowu po 2 tyg koniec sierpnia. I dopiero w grudniu. Teraz już powinnam dostać ale nawet mnie brzuch nie boli a zawsze bolał :/

reklama
Veronika mój mały tez wstał o 5 i poszedł spać do 8:30. Dziś ma dobry dzień na szczęście właśnie mąż pojechał po krzesełko dla niego i oddać tego skoczka bo on niechce się w nim bawić i po co zbędny złom :p Alex spi znów :p a ja czytam książkę :) „wzloty i upadki super mamy” zajebista książka taka życiowa i cały czas się śmieje czytając :D . Emol rocznikowo mam 27:p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczny mój mąż dostał Smsa na urodziny od kolegi o treści „Najlepsze życzenia urodzinowe pozdrów xxx i swoją żonę tez przy okazji haha „hmmm brzmi dziwnie czy mi się wydaje ? Wybaczcie ze znów zawracam wam głowy w niedzielne popołudnie [emoji27]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy dla mnie byłoby to podejrzane, bo jakby nie ukrywali to pisaliby normalne imię.
Może zadzwoń do tego kolegi i zapytaj się, a jak nie będzie chciał powiedzieć co to znaczy xxx. To powiedz mezowi że może sam się obronić ale ty wiesz wszystko bo ten kolega wyspiewal ale dajesz mu możliwość obrony i wyjaśnienie takich sms.

Taki blef. Ale tak to dużo facetów się ujawnia

A dzisiaj robiliśmy zdjęcia Arturowi na dzień babci. Taki mój mały model.
1515959842-19413835b34d96eb-aaaaaa.jpeg

1515959850-9e5385281a526457-aaaaaa.jpeg

Dzisiaj brat mi mówi że ojciec dzwonił ze przyjeżdża 20 (na urodziny mojej siostry) co z tego ze moja chrzestna przyjeżdża czwartek - niedziela. Wczoraj się ożenił i miał urodziny ale stwierdziłam ze nie będę pisać bo jak nie chciał swoich dzieci widzieć na ślubie to co ja się będę wysilać. Ale bratu powiedział że " chyba jestem niezadowolona" serio? Szkoda gadać. Dobrze że mam szkołę to będę niedostępna przez większość czasu.

Emol super zdjęcia :)
Foxy gratulacje dla Alexa nowego ząbka :).dla mnie te xxx też by były podejrzane.
My dziś byliśmy u tesciow a popołudniu Andrzej z Emilką pojechali na rynek bo dziś WOŚP.ja z Dominikiem zostaliśmy w domku bo piękna pogoda ale mróz i Kraków pewnie zasmogowany :o

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry