reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Walka z kilogramami po porodzie

reklama
Wy mi tu dajcie diete cud na przytycie, bo juz nie wiem co mam jesc i ile ,zeby przytyc!!!!!!!!! Slodyczami to sie juz objadam i nic.... :-(

Drogi Dmuchawcu to jestem ja, mój syn, mój szwagier i jego syn. Póki co Bartuś jest jedynakiem. A wybrałam to zdjęcie bo jest zrobione jako ostatnie przed dietą :-) Ale gratuluje spostrzegawczości i dociekliwości :-)
Stopi polecam wzbogacić dietę w węglowodany, więcej makaronu z sosami, ziemniaczków itp.

Aga ja też chyba wczoraj zwróciłam uwagę na drugiego chłopczyka na zdjęciu... zastanawiałam się dlaczego drugiego suwaczka nie masz... zdziwiłam się, ale nie chciałam pytać ;)

Drogi Dmuchawcu to jestem ja, mój syn, mój szwagier i jego syn. Póki co Bartuś jest jedynakiem. A wybrałam to zdjęcie bo jest zrobione jako ostatnie przed dietą :-) Ale gratuluje spostrzegawczości i dociekliwości :-)
Stopi polecam wzbogacić dietę w węglowodany, więcej makaronu z sosami, ziemniaczków itp.

tak robie i nic... ,przed ciaza to jakbym jadla tyle co teraz to wielka beka bym juz byla... mam nadzieje,ze ja przestane piersia karmic to waga pojdzie w gore :-)

Wiecie co mi karmienie piersia wagi nie zbijało ,dopiero jak przestałam karmic ,ale sama ie wiem czy od tego predzej od jezdzenia na rowerze.
Mi narazie stoi choć nie karmie.
Nieraz dam cyca z rana ,ale i tak butla musi poprawic bo nie najada sie!

STOPI JA MAM DIETE DLA CIEBIE!!
u mnie sasiadki z góry non stop schab tłuczą i mają duuupiska!!
Wiec jedz 7x w tyg. na sniadaie kolacje i obiad i napewno waga ruszy!!:-D:-D:-D:-D:-D

Wy mi tu dajcie diete cud na przytycie, bo juz nie wiem co mam jesc i ile ,zeby przytyc!!!!!!!!! Slodyczami to sie juz objadam i nic.... :-(

To ja oddam ci swoj tluszczyk BARDZO CHETNIE :D i bedziemy obydwie zadowolone..
ja w ciazy przytylam 30 kilo :O:O (jak wiecie byla zagrozona i od 6 miesiaca nie moglam wstawac)
ale juz wszystko spalilam :p:p teraz jeszcze chce jakies 10 kilo zeby byc wogole HAPPY :)
potem wkleje tez fotki przed i po :)

reklama
Do góry