reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Warszawa i okolice

reklama
Ciężko jest nawet z wyprzedzeniem ustalić termin, który by pasował wszystkim.... :-(Zobaczymy jak się wszystko potoczy bo zarówno Safii i Silva są chętne na Smykofonię której pierwsza wakacyjna edycja jest 08 września.... :-p

Ostatnia edycja:
To może zróbmy tak iż widzimy się na Smykofonii 08 września - Silva czy masz jakieś wesele tego dnia ?:-p - a czym spotkanko robimy po czy 01 września wyjdzie w praniu. Jeśli chodzi o zoo i Powsin wszystko zależy od pogody no i w obu miejscach - w tym pierwszym w szczególności - to masakra z parkowanie :szok: Tak czy inaczej potrzebujemy plan B na deszcz czy zimno. Ten 08 niepokoi mnie jeszcze z jednego powodu - "gratisów" żłobkowych, które już mogą zostać rozdane :eek:

I jeszcze jedno - jeśli Któraś ma ochotę na wizytę w lesie i grilla - zapraszam, najbliższe 5 weekendów spędzę tam z Młodą, kierunek Augustów, z Centrum 45 km, od Mrsmoon ze 30.

forever - niestety, wyobraź sobie, że właśnie 8 września mam wesele! w tym roku mam ich tylko 4, tylko, bo 2 lata temu miałam 6:) śmiać mi się chce, że już kolejny raz się nie spotkamy przez jakieś wesele... ale może zoo albo Powsin się uda!

Ja właśnie dzisiaj byłam z Szymkiem w zoo, było miło, ale po godzinie mu się znudziło i zaczął marudzić. Ale miejsce na spacer czy lody bardzo fajne. Choć Powsin równie miły i bezpłatny i chyba łatwiej zaparkować, a dzieciom brak zwierząt raczej nie będzie przeszkadzać:))

planujemy byc w warszawie pod koniec sierpnia, wiec jesli, ktoras z was bedzie miala mozliwosc i ochote sie ze mna spotkac to jestem otwarta:)

reklama
Do góry