Waska93
Zaangażowana w BB
Lecisz na betę?Czy Wy też to widzicie? Facelle i pink z tych co dają różowe cienie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lecisz na betę?Czy Wy też to widzicie? Facelle i pink z tych co dają różowe cienie.
Stara! To nie sa cienieCzy Wy też to widzicie? Facelle i pink z tych co dają różowe cienie.
Nie. Jutro jak znowu będą kreski na obu to pójdę. Będę mogła powtórzyć w poniedziałek jeśli będzie dodatnia.Lecisz na betę?![]()
No tak, bo w niedzielę nie zrobisz, jak dla mnie to formalnośćNie. Jutro jak znowu będą kreski na obu to pójdę. Będę mogła powtórzyć w poniedziałek jeśli będzie dodatnia.
Mam nadzieję. Ale zamiast skakać z radości to się boje że to tylko omamy i znowu będzie beta ujemna.No tak, bo w niedzielę nie zrobisz, jak dla mnie to formalność![]()
To nie omamyMam nadzieję. Ale zamiast skakać z radości to się boje że to tylko omamy i znowu będzie beta ujemna.
Wcale Ci sie nie dziwie mając takie historie w glowie.. ale ja bardzo mocno trzymam kciuki, bo chcę jakbajszybciej zobaczyć zdjęcia tyci stópekMam nadzieję. Ale zamiast skakać z radości to się boje że to tylko omamy i znowu będzie beta ujemna.
Mi Pinki przez 3 dni pokazywały negatyw a w ciąży bylamRety, mi nigdy pinki fałszywej kreski nie pokazały, nawet testowa mi nigdy nie wychodzi