reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
Sa sa!!! Ale super ! Teraz kciuki zacisniete! Umawiaj sie do lekarza około 7 tygodnia .. na kiedy wychodzi Ci termin z om ?
Termin mam na 13 października ☺️ w poniedziałek będę dzwonić do gina po receptę na luteinie j umowie wizytę, ale chcę iść w pierwszej połowie lutego. Może mnie wciśnie. Do 7 tygodnia nie wytrzymam.

Nie zjedzcie mnie 🫣
Ja wiem,że to psychiczne, jestem świadoma,że to znacznie za szybko,że to pewnie testowa 🤐😵‍💫
Ale zrobiłam dzisiaj test będąc ok 7dpo 😆 tak just for fun - i widzę kreskę,która mi się w pinkach niegdy nie trafiła. Zapewnie testowa 🤡
Napewno będę sobie jeszcze później powtarzać ale chciałam się tym z Wami podzielić:)
Do pięknie widocznej (o ile wg będzie) kreski jeszcze daaaaaleko ale miałam takie dziwne samopoczucie, sny, glute w przełyku jakby mnie miały mdłości łapać, pragnienie jak po maratonie 😆
Ja nie wierzę już cieniom na pinkach. Zrób facelle 🤞🤞🤞

Nie zjedzcie mnie 🫣
Ja wiem,że to psychiczne, jestem świadoma,że to znacznie za szybko,że to pewnie testowa 🤐😵‍💫
Ale zrobiłam dzisiaj test będąc ok 7dpo 😆 tak just for fun - i widzę kreskę,która mi się w pinkach niegdy nie trafiła. Zapewnie testowa 🤡
Napewno będę sobie jeszcze później powtarzać ale chciałam się tym z Wami podzielić:)
Do pięknie widocznej (o ile wg będzie) kreski jeszcze daaaaaleko ale miałam takie dziwne samopoczucie, sny, glute w przełyku jakby mnie miały mdłości łapać, pragnienie jak po maratonie 😆
Co coś majaczy . Obserwuj , siknij na inna firme jutro .. trzymam kciuki 😁
Termin mam na 13 października ☺️ w poniedziałek będę dzwonić do gina po receptę na luteinie j umowie wizytę, ale chcę iść w pierwszej połowie lutego. Może mnie wciśnie. Do 7 tygodnia nie wytrzymam.
No zrobisz jak uważasz. :) ja jestem zwolenniczką pozostawiania wszystkiego samemu sobie .. w 7 tyg. jest juz serduszko jak dotrwasz to już bedziesz miała czarno na boałym..

Ale ja mowie jestem z „zimnego chowu” nakrecanie się powoduje problemy .. głęboki wdech i na spokojnie.. :)
Trzymam kciuki ❤️

@Lunaa09 ale wczesniej miałaś ok te cykle i ten pierwszy w staraniach i już sie rozleciał?

Nie zjedzcie mnie 🫣
Coś tam próbuje się przebić, trzymam kciuki żeby nie była to testowa 🤞🏻

Ja jutro rano zatestuje ostatni raz, to będzie już 12dpo - ale skoro do tej pory nic nie wyszło no to zapewne nic z tego.

Dziewczyny mam wyniki 🥹

Załączniki

• Screenshot_20250201-110816.png
    Screenshot_20250201-110816.png
    32 KB · Wyświetleń: 72

No zrobisz jak uważasz. :) ja jestem zwolenniczką pozostawiania wszystkiego samemu sobie .. w 7 tyg. jest juz serduszko jak dotrwasz to już bedziesz miała czarno na boałym..

Ale ja mowie jestem z „zimnego chowu” nakrecanie się powoduje problemy .. głęboki wdech i na spokojnie.. :)
Trzymam kciuki ❤️

@Lunaa09 ale wczesniej miałaś ok te cykle i ten pierwszy w staraniach i już sie rozleciał?
Ogólnie przed poronieniem miałam takie samo nastawienie. Teraz nie mogę tyle czekać. Muszę ustalić z ginem co z TSH robimy. W poniedziałek zrobię z beta TSH. Progesteronu chyba nie muszę powtarzać?

Trzymam kciuki ❤️

Tak dokaldnie, jak na złość 🫣 cykle równe, okres zwykle 6-7 dni, owulka odczuwalna aż za mocno...a w styczniu wszystko było nie tak 🤐 no i teraz okres też inny...I to też nie tak, że się nakrecalam, seksy w określone dni itd, nie, a luzie w tym temacie, no zobaczę ten cykl jeszcze jak to będzie wyglądało 🤔

reklama
Do góry