LadyStrejser
Fanka BB :)
Jak będę w rossku to kupięJa nie wierzę już cieniom na pinkach. Zrób facelle![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak będę w rossku to kupięJa nie wierzę już cieniom na pinkach. Zrób facelle![]()
Ale masz proga!Dziewczyny mam wyniki![]()
HahahaCoś czuję, że jednak wygra pierwsza opcja![]()
Mi chodzilo o wizyte z usgDziewczyny mam wyniki![]()
Oby wszystko się po układało!Tak dokaldnie, jak na złośćcykle równe, okres zwykle 6-7 dni, owulka odczuwalna aż za mocno...a w styczniu wszystko było nie tak
no i teraz okres też inny...I to też nie tak, że się nakrecalam, seksy w określone dni itd, nie, a luzie w tym temacie, no zobaczę ten cykl jeszcze jak to będzie wyglądało
![]()
Ostatnio też miałam takie przeboje, dla pocieszenie powiem że wszystko wróciło do normy. Skąd te zawirowania nie mam pojęcia bo wyniki badań mam okej. Trzymam mocno kciuki żeby i u Ciebie wszystko wróciło do normyTak dokaldnie, jak na złośćcykle równe, okres zwykle 6-7 dni, owulka odczuwalna aż za mocno...a w styczniu wszystko było nie tak
no i teraz okres też inny...I to też nie tak, że się nakrecalam, seksy w określone dni itd, nie, a luzie w tym temacie, no zobaczę ten cykl jeszcze jak to będzie wyglądało
![]()
To chyba silniejsze od nas. Rozsądek jedno a serducho podpowiada drugieKurczę ja zawsze leciałam na pinkach. Aż w poniedziałek skoczę po te facelle
Moje bóle podbrzusza minęły - wczoraj też myślałam, że minęły ale pojawiły się wieczorem. Zobaczymy jak dzisiaj
Temperatura trzyma 37,1 od paru dni.
Luzuje już w myślach, chociaż serce podpowiada nakręcanie się![]()