reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
Dziewczyny potrzebuje kubeł zimnej wody.
Jest ok 12 dpo (20.01 peak, apka pokazuje 21 owulację, 23.01 wizyta u gina potwierdzająca że była, 29.01 progesteron 19).
Skoro dziś nic nie wyszło to już nadziei brak prawda ?
Tak apropo tego co mówi rozum a serce, tak dziwnie się czuję ale na testach biało.
Więc błagam sprowadźcie mnie na ziemię 😂

Dziewczyny potrzebuje kubeł zimnej wody.
Jest ok 12 dpo (20.01 peak, apka pokazuje 21 owulację, 23.01 wizyta u gina potwierdzająca że była, 29.01 progesteron 19).
Skoro dziś nic nie wyszło to już nadziei brak prawda ?
Tak apropo tego co mówi rozum a serce, tak dziwnie się czuję ale na testach biało.
Więc błagam sprowadźcie mnie na ziemię 😂
Myślę, że jeszcze nic nie jest przesądzone 😊 może Cie kreseczka zaskoczyć dopiero w dniu spodziewanej miesiączki a nawet dzień po..

Test testowi nie równy ❤️ ja wiem ,że się łatwo mówi ale bądź cierpliwa 🌈🩵🩷
Ja sama się muszę ogarnąć z testowaniem dużo przed czasem 🫣

Test testowi nie równy ❤️ ja wiem ,że się łatwo mówi ale bądź cierpliwa 🌈🩵🩷
Ja sama się muszę ogarnąć z testowaniem dużo przed czasem 🫣
I ja, bo pewnie od 24 lutego będę świrować 🫣😛 o ile nie wcześniej, zobaczę jak to będzie w tym cyklu wyglądać, w każdym razie już wczoraj intensywnie działaliśmy, choć to akurat na pewno nic nie zwiastuje 😁

Mi wyobraźnia zaczyna działać bo czuję lekkie kłucie w lewym jajniku, jest tkliwy w miejscu blizny po laparo... 😵‍💫

Mi wyobraźnia zaczyna działać bo czuję lekkie kłucie w lewym jajniku, jest tkliwy w miejscu blizny po laparo... 😵‍💫
Miałam tak cały styczeń i ten dziwny cykl, ba! Mialam wszystkie objawy ciążowe 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Teraz mam wkrętkę znowu bo okres dziwny, krótki a o jednej ciąży dowiedziałam się w 13 tyg, miałam właśnie 2 mies "okres", więc poszłam z marszu i w szoku na prenatalne od razu na cito 🫣

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. I ja nieśmiało dołączę. Chciałam już wcześniej ale chciałam dojść przez wszystkie strony a że czasu mam mało to stanęłam na 11 stronie 🤭 Mam już trójkę dzieci i jak dostałam pierwszy okres po porodzie to zapragnęłam czwartego. Mąż raczej niechętny choć uprawiamy sex bez zabezpieczenia. Mówi że boi się że już starzy jesteśmy i będzie chore lub umrę przy porodzie. Oczywiście nie jesteśmy starzy aż tak bo ja mam 35 a on rok starszy 😁 Z porodami też nie było problemów , wszystkie sn bez urazów krocza. Dzieci 10/10 piękne i duże bo po 4kg 😁 Aktualnie mam bardzo dziwny cykl bo dziś 29dc i z moich obserwacji wczoraj była owulacja (był śluz płodny) , sexy były więc czekam na rozwój wydarzeń.

reklama
Hej dziewczyny. I ja nieśmiało dołączę. Chciałam już wcześniej ale chciałam dojść przez wszystkie strony a że czasu mam mało to stanęłam na 11 stronie 🤭 Mam już trójkę dzieci i jak dostałam pierwszy okres po porodzie to zapragnęłam czwartego. Mąż raczej niechętny choć uprawiamy sex bez zabezpieczenia. Mówi że boi się że już starzy jesteśmy i będzie chore lub umrę przy porodzie. Oczywiście nie jesteśmy starzy aż tak bo ja mam 35 a on rok starszy 😁 Z porodami też nie było problemów , wszystkie sn bez urazów krocza. Dzieci 10/10 piękne i duże bo po 4kg 😁 Aktualnie mam bardzo dziwny cykl bo dziś 29dc i z moich obserwacji wczoraj była owulacja (był śluz płodny) , sexy były więc czekam na rozwój wydarzeń.
Witaj w naszej ekipie 😁
Mąż chyba za dużo głupot w internecie się naczytał - ja nie mogę patrzeć na te bzdury jakie to ciąża i poród są zagrożeniem życia 🙈 Patrzyłam na statystyki sprzed kilku lat, na ponad 300 000 porodów śmiercią kobiety zakończyło się... 7. Także to żadne zagrożenie 😉

Do góry