marga82
Lutóweczka2010
niby tak ale jego skarpetki same do prania nie pojdą :-)to mu powiedz, że nawet sobie nie wyobraża jaką ciężką robotę odwalasz będąc w ciążybo to jest naprawdę spory wysiłek dla organizmu
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niby tak ale jego skarpetki same do prania nie pojdą :-)to mu powiedz, że nawet sobie nie wyobraża jaką ciężką robotę odwalasz będąc w ciążybo to jest naprawdę spory wysiłek dla organizmu
![]()
Śliczne imię! Mała Zuzanna... cudowne!ZUZIA :-)
A ja od rana siedzę na sroczku, ponieważ mam mini wylew w sensie sratatatata
Masakra...D do pracy pojechał, ja mu CV piszę, w końcu zmienia tę cholerną robotę, wyzysk ludzi wrrr... mam nadzieję, że CV dostarczymy jeszcze w tym tygodniu. Zaraz chyba jeszcze w kimę pójdę a później do szewca z butami, obcasy mi powypadały
A póxniej odrosty na włosach zaszlifować
![]()
a ta wogóle to nawt sie nie przywiałam DZIEN DOBRY
Mialam dzis koszmarna noc bo mam strasznie ztkany nos i nie moglam normalnie oddychac a do tego jeszcze ten palacy bol gardla! MASAKRA :-)
Cześć kochaniutkie,
Ja niedługo zmykam - idę zrobić wymaz dowcipny, a potem usg genetyczne. Potrzebuję Waszego wsparcia - chcę juz się dowiedzieć czy mam w sobie dziewczynkę czy chłopca (w 13 tyg. mi powiedział ze chyba dziewczynka - zobaczymy czy się potwierdzi), a poza tym to mam nadzieje że wszystko bedzie ok.
Losek - mega gratulacje!!!!!!! Super tak w końcu wiedzieć. Ja tez chcę!!!
![]()
![]()
witam was wszytkie,
dzis mam wolne od szkoly, oczywiscie planowo.Jutro za to tyrka od rana do 15.
Od rana zygac mi sie chyba dlatego ze zjadlam cala kochę sera bialego i czuje jakby w przewodzie mi stała. Dzis jestem bardzo marduna, zupelnie jak pogoda za oknem. Najgorsze jest to, ze zgubilam tekst do publikacji i za nic go nie moge znalezc. Zgubilam go juz w tamtym semestrze i to bylo wtedy kiedy zaszlam w ciazenie mialam glow by myslec o publikacjach bo krwawilam no i teraz zapadlo sie to pod ziemie - juz wszedzie szukalam :| "pan redaktor"bedzie baaaardzo niezadowolony, a ja spale sie ze wstydu, bo wczoraj mu powiedzialam ze go przyniose na czwartek
ale mi wstyd...
Dzis jestem samiutka w domu, zamule sie niemilosiernie w tę jesienna mżawę...nie sprzyjaja mi takie zaokienne nastroje...
Mój mąż to się tylko do mnie uśmiecha jak widzi stertę prasownia, która czeka od 2 tygodni:-)Chyba musze zwlec sie z łóżka i wziasc za jakąs robte bo nawet ostatnio mezus stwierdzil ze sie rozleniwiłam :-0
My sie tez zastanawialismy nad tym wozkiem naszym typem jest seledyn :-) jak dla mnie to ma mala wade bo raczka jest obita pianka a z doswiadczenia kolezanek sie dowiedziałam ze to sie rwie i nieestetycznie wyglada drugim naszym typem jest wozek treeco bardzo podobny!! A tk z ciekawosci to ile w zabrzu taki wozek kosztuje bo ja znalazlam w wawie za 880 zł????
tyle ze na alegro nie ma tego modelu bo ja ogladalam z przednimi kolkami tez pompowanym a w necie za tylko laneMy raczej myślimy o jakimś ciemniejszym kolorze, bo znając nas to zaraz będzie brudny, a poza tym tu trzeba włożyć do auta, tu się gdzieś zahaczy to nam się wydaje, że ciemniejszy będzie lepszy:-) choć strasznie mi się taki jasny beżowy podobaceny u nas ze wszystkim to około 1200zł
ale tak się teraz tak zastanawiam co napisałaś o tej rączce i oglądam ten wózek co napisałaś
![]()
Mój mąż to się tylko do mnie uśmiecha jak widzi stertę prasownia, która czeka od 2 tygodni:-)
moj tez kiedys po powrocie z prcy parasowal i nawet calkiem dobrze mu toszlo ale teraz po pracy leci prosto na budowe zeby tam wszystkiego dopilnowac i juz nie mam serca zeby jeszcze prasowałMoj maz to juz sie przestal usmiechac, tylko po powrocie z pracy sam sie bierze za prasowanie, wynik: 2 koszule spalone. Nic sie jednak nie odzywam, tylko mam nadzieje,z e sie w koncu nauczy;-)
moniaa21 witamy wśród nas! Wejściówka 7zł, wrzuć do napędu DVD i możesz z nami tu siedzieć hehe! Żartuje oczywiście....!
Cześć kochaniutkie,
Ja niedługo zmykam - idę zrobić wymaz dowcipny, a potem usg genetyczne. Potrzebuję Waszego wsparcia - chcę juz się dowiedzieć czy mam w sobie dziewczynkę czy chłopca (w 13 tyg. mi powiedział ze chyba dziewczynka - zobaczymy czy się potwierdzi), a poza tym to mam nadzieje że wszystko bedzie ok.
ja od rana znowu źle się czuję, boli mnie brzuch, mam brzydkie plamienia... a wizyta dopiero za 3 tyg.. chyba będę się wtryniać wcześniej albo pójdę do innego ginka (mam schizy że te brzydkie plamienia to sączące się wody płodowe...)
a w ogóle to dzień dobry![]()