Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tygrynko lepiej żeby jak się zdecydujesz mąż był z Tobą. w razie czego będzie mógł od razu zabrać Cie do domu.
A jak się czujesz? Pamiętaj żeby się nie przeforsować. Niby tylko siedzenie, ale jednak.
,,,,,,,,,,,,,,,,
no już mi troszkę lepiej jak się wyżaliłam Ja mam podobnie, do mieszkania idę z jakieś 5 min pod górkę, jak dojdę to jestem ledwo żywaTak samo jak się biorę za sprzątanie, wielkie plany że całą chałupę wysprzątam, a kończy się na tym że po godzina nie mam już nawet siły ręką ruszyć
Przez 3 lata Ci tak cały czas sikają???Moją suczkę BARDZOOO ciężko było oduczyć, trwało to z jakieś 6 miesięcy, a tak to robiła w domu co popadnie i kiedy chciała, już popadałam w paranoje, ale cierpliwość się opłaciła - wychodziłam z nią po każdym jedzeniu, właściwie to co godzinę a jak zrobiła siku na dworze to bardzo chwaliłam..... W dupe też nie raz dostała - głównie od Marcina który juz nie wytrzymywał psychicznie. No ale jakoś dało się ją nauczyć, chociaż przyznam że teraz też jej się zdarza ale to głownie wtedy gdy się przestraszy lub cieszy gdy kogoś wita, ale wie ze zrobiła źle i zaraz się w kącie chowa.
A Twoje wiedza że nie mogą w domu sikać???? Chyba tak skoro robią to w takich miejscach żebyś nie widziała. Spróbuj je na gorącym uczynku złapać i wtedy od razu klaps w dupsko i na dwór
Tez to zauwazyłam nawet po sobie jak byłam w pracy to cały czas BB, a odkąd jestem w domu to leżę, to potem mimion zajęć czeka żeby zrobić... ech...![]()
Dla mnie to nawet dobrzeMniej zaległości, mniej nadrabiania
Myślę że jak większość pójdzie na L4 to będzie masakra
Serwer BB wybuchnie
![]()
Rechot1sb - a Ty chociaż już się dobrze czujesz, mam nadzieję że tak?????
Teraz musimy dbać o inne chorowitki, a w zasadzie to one się muszą postarać wyzdrowieć.
Rechot póki w końcu jesteś, wytłumacz mi o co ci chodziło z tymi gruszkami co mi na nk napisalaś..." wyglądasz jak by się gruszkami przejadła" czy coś podobnego...