Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć Dziewczynki, ja po egzaminie, oczywiscie mi nie poszło ale mam to w nosie, we wrzesniu poprawki, dzisiaj tak mnie boli łeb ze poprostu chyba wykorkuje, nawet mi sie pytan nie chciało czytać, 100 osob na sali okna pozamykali, na dworze 30 stopni, duzo osob przepoconych bo to wiekszosc po pracy prosto, nie no masakra, zaduch, smród myslałam ze jajko zniose, a teraz sie kłade, wiatrak nad łbem i leże, mam nadzieje ze ten ból wkoncu minie bo od rana z nim walcze, pozdrowionka
A ja mam termin na 9lutego i trochę się obawiam
Mama sowka - dbaj o siebie i odpoczywaj jak najwiecej - moze kiwi na mdlosci pomoze ?!;-)
dostałam do 23 lipca
ginek zrobił mi USG, najpierw przez brzuch (zdziwiłam się), ale jeszcze nic nie było widać, a potem dowcipne i widziałam bijące serduszko Sóweczki
strasznie się wzruszyłam, że nic nie mogłam wyksztusić
dostałam skierowanie na morfologię, mocz, glukozę i USR
grupy krwi nie muszę robić, bo mam kartę z grupą krwi z Centrum Krwiodawstwa
a pytam ginka czy Mężuś też musi robić (bo nie wiemy jaką ma), a on do mnie, że jak ja mam Rh"-" to oni zawsze przyjmują, że może być konflikt, bo Mężuś może mieć dobry współczynnik, ale ojciec dziecka niekoniecznie
ale się uśmiałam:-)
fotka na innym wątku
Może jeden - okropnie mi się cera pogorszyła. Jak byłam nastolatką to nie miałam tylu syfów 
Nie cierpię takich lekarzy.