Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja wiem ze niepowinnam tutaj ale napisałam we własciwym watku i nikt nie odp, mam takie moze głupie pytanie ale naprawde tego niewiem, czy jesli teraz jest 9t 3d tzn ze jest to trzeci dzien dziewiatego tygodnia czy ze jest to 9 tygodni plus 3 dni czyli 10 t??

Odnosnie platnosci i L4 to faktycznie tak jest, ze to nie jest do konca te 100 % tylko srednia z 12mcy, przejechałam sie na tym w pierwszej ciazy.
dziewczyny odpowiedzcie mi co sadzicie o piciu kawy bo ja mam dylemat, w ciązy z corka nie piłam kawy ale tez nie miałam zadnych obowiazkow i moglam lezec cały dzien teraz musze wstawac o 7 i caly dzien na nogach a o 11 juz jestem strasznie spiąca ,wiec pomagam sobie kawa z 1płaskiej łyzeczki co myslicie czy to moze zaszkodzic

Gratuluję i życzę Wam spokojnej ciąży.
Ale było czadowo. Co do grilla to muszę się pochwalić :-) Zrobiłam przepyszne pomidorki grillowane (mniam!). Nic więcej nie napiszę, bo już zaśliniłam klawiaturę 
A tak zaraz głupieinteresujące
) to jest 9 tydzień +/i 3 dni
10 tydzień mija jak będzie 9 tydzień i 7 dni w ciąży
ja już byłam dzisiaj na pobraniu krwi, wyniki odbieram po 15-tej,,, a o 20:00 wizyta u ginka, trzymajcie za mnie kciuki, bo stresik już mnie opanował,,,

hunjord jest to 9 tygodni i 3 dni, czyli jesteś w 10tym tygodniu