• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

reklama
Dzień dobry ale dziś paskudny dzionek! Nic się nie chce.
Ale do jutra bo kolejna wizyta :-D

Czy was też tak wszyscy męczą czy macie już imię dla kruszynki swojej - bo mnie tak a ja się zdecydować nie mogę ;-)

Kto lubi czytać poradniki dla kobiet w ciąży to więcej informacji na "akcje promocyjne dla kobiet w ciąży"
Buziaki!

Aninaka i lolcia - Witajcie lutowe brzuchatki!

Julisia będę trzymać kciuki, żeby maleństwo uchyliło rąbka swojej tajemnicy ;-) no i żeby było wszystko ok.

Tygrynko wspaniale czytać, że czujesz się dobrze! Oby stan utrzymał się już do konca ciąży a nie tylko na dziś kochana.

Ach te teściowe, na moją też nie mam co liczyć. Faworyzowana jest tylko jej córka i jej wspaniałe dziecko a synowie to niech sobie radzą sami i nie obchodzi ją za wiele.

Czeee
Czas gotowania obiadu nastał. Warzywkowa śmiecióweczka dziś. Wogóle mam jazdy na warzywa...:sorry:
Czytam tak Was sobie i opowiadam mojemu co u Was słychać, a że on zaraz idzie do roboty to znowu sama będę - na szczęście jesteście WY:-D

Tygrynko - superowo że jest lepiej

poziomeczka_82 - taaaa pytania o imiona....czizassss

** a swoją drogą - czy ludzie Wam się pchają z łapami do brzuszka? Bo ja mam tak, że nie za chętna jestem do takiego obmacywania...no chyba że to mój mąż
:-D

reklama
rodzinka moze mnie obmacywac, ale nie tak dawno spotkalam kolezanke , ktora nim sie zorientowalam juz macala moj brzusio bo sie chciala"zarazic":szok:. Musze byc nardziej czujna, bo takie obmacywanki mi sie nie podobaja:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry