Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kuuurcze czemu mieszkasz tak daleko:-zapraszam na pomidoroweczke z makaronem , bramburowa kasze z kotletam schabowym i mizeria. A na deser budy smitankowy z sokiem truskawkowym

Boże co Ty biedna przejdziesz przez te zasrane banki:-( Co za ludzie tam pracująCześc Gwiazdki. Wróciłam
Kredytu nie załatwilismy bo w tym banku gdzie nam najbardziej zalezało chcą współkredytobiorce. Mąz nie moze być bo w palach mamy kredyt na firmę, wiec to by mu zamknęło droge kredytową. Z resztą nie po to bralismy rozdzielnosc majątkową. Niby zdolnośc mam, ale nie mam zabezpieczenia- szlak. przeciez mieszkanie jest zabezpieczeniem.
No ale jutro przyjezdza moja mama i moze ona podpisze ze mną papiery. jak nie to ruszamy do innego banku i tam bez płaszczenia sie czy wciągania mamy dostaniemy kredyt i to o całe 10tys wiecej. Jutro dostane tez mój nowy dowód osobisty i będe mogła wreszcie pozmieniac nazwisko we wszystkich papierach.
wiec czekam na ten dowód i co by nie było jutro dalsza częśc załatwiania kredytu. mój maz tak sie wściekł na ten polbank ze poszedł ich tam opieprzuyć. Jak to mozna miec zdolnosc kredytowa i nie dostać zgody na kredyt. paranoja.
co do szalenstw to ja jestem na odwrót. na długo zanim potwierdziłam juz cos czułam i ograniczyłam kawę do 1 małej filizanki dziennie, nie piłam nawet piwa i jak ognia unikałam palaczy. Jarek sie śmieje ze mi sie szósty zmysł właczył, bo przeciez bylismy na rodzinnej imprezce 19 maja, wszyscy pili drinki, piwo, czy mocniejsze alkohole ja sączyłam sobie soczek. A było jeszcze ze 3 okazje zeby popic i Jarek popił ja popatrzyłam jak pije ;-).
No i co, mimo tych starań 10 czerwca wyladowałam w szpitalu. Na szczęscie juz jest super i nawet mozemy poszaleć w łózku z męzulkiem
A to miałaś 6 zmysł;-) Ja niedopuszczałam do siebie tej myśli, bo nie chciałam kolejnego miesiąca ryczeć do poduszki i się znowu rozczarować jak na teście będzie 1 krecha:-( dopiero Grzesiek się uparł i 16 kupił mi test i mi go dał żebym zrobiła i od razu 2 krechy wyszły przez tydzień ryczałam ze szczęścia
W rozmowach w toku jest koleś który ma wytatuowane całe ciało poza twarzą i dupąchyba wszystkie na rozmowy w toku ucieklyscie , to ja tez uciekam

, ja mam to samo W rozmowach w toku jest koleś który ma wytatuowane całe ciało poza twarzą i dupą![]()
Boże co Ty biedna przejdziesz przez te zasrane banki:-( Co za ludzie tam pracują![]()

). Po 4 dniach pobytu dostałam tam @ więc lipa była straszna i do tego ten faraon. No nic, wrócilśmy do Polski i po tyg/dwóch jakoś ten faraon nie chciał przejść - w sensie bólu brzucha dziwnego - 2/3 nospy tego dnia wzięłam. Po tygodniu chyba zaczęłam usypiać w pracy - do tego stopnia, że usnęłam na zebraniu zarządu z ręką podpierającą brodę
i koleżanka mówi do mnie: ty, Aneciak, weź rób test bo niewyraźna jesteś...a ja po 4 miesiącach starań po poronieniu i kupowaniu testów miałam tego dość (@ się spóźniała chyba kilka dni) ale se myślę okej... no i kupiłam 2 testy. Jeden po pracy zrobiłam - 2 kreski wyszły a next day rano drugi -też 2:-)na gazie telefon do ginki a ona mi mówi: spokojnie Anetka, przyjdź, zbadamy:-)