Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie słoneczka!
Ja niedawno wstałamtak paskudnie,że trudno zwlec się z wyrka! Ja też chciałam chodzić na basen ale boje się, że mogę coś złapać więc na razie dałam sobie spokój.
A na pampersa z akcji jeszcze czekam.
buziaki poczytam sobie zaległości

Kochana idź do lekarza i powiedz że się koszmarnie czujesz - nie możesz spać, zero koncentracji i bardzo napięta atmosfera w pracy. Powiedz że nie wyjdziesz z gabinetu bez zwolnieniabo mi nie chca dac l4 ostatnio jak wspomnialam o tym mojemu gin to powiedział zxe nie widzi przeciwskazan zebym nie pracowala bo ciaza przebiega ksiązkowo, wiec jeszcze troche sie musze pomeczyc :-(

Tak sobie właśnie spojrzałam na suwaczek i wiecie co... niedługo będzie studniówka![]()
dobre rano dziewczynki .
jestem zdenerwowana czy ktos moze mi wyjasnic co z tym za blokowaniem naszego forum , zaczelam nadrabiac ale to jeszcze potrwa musze isc na usg itp , ale jestem zdenerwowana. Lady mocca prosila zebym wykasowala jakas wied z linkiem wiec to zrobilam moze mi ktoras wyjasnic co i jak please
kotuś spokojnie, wczoraj wysłałam linka Wam w jakimś poście (dot. alkoholu generalnie) i na tej stronie z której był ten link pojawił się komentarz, tzn fragment naszego forum. Wnerw mnie wziął.
Właśnie psrawdziłam tamtą stronę i niestety ten komentarz czyli fragment naszego forum tam jest, mimo,że linków już żadnych nie ma u nas to tamtej strony. Mogę napisać do właścicielki bloga i poprosić o usunięcie tego. Co Wy na to?
Niestety nie wiem o co chodzi z tym linkiem, bo nie umiem się dokopać do tego postaa co do wątku zamkniętego to 2 października dostałam odpowiedź, że to może potrwać około 2 tygodni, więc na dniach powinno się już wszystko wyjaśnić
![]()
to spróbuj może u lekarza ogólnego, trochę bardziej pomarudź jak to jest ci ciężko itd może będzie bardziej litościwy
ja też generalnie czuję się bardzo dobrze ale jakoś coraz mniej uśmiech mi się chodzenie do pracy, z ginkiem jeszcze o tym nie rozmawiałam ale gdzieś na początku listopada wybiorę się po zwolnionko
brzuchatki trzymajcie za mnie kciuki ide zaraz na ostatnie usg wiec potrzebuje tego . Oby dzidzia byla zdrowa i pokazala mi co tam ukrywa . Bede wieczorkiem papatki
ps mamwielkiego stresa
brzuchatki trzymajcie za mnie kciuki ide zaraz na ostatnie usg wiec potrzebuje tego . Oby dzidzia byla zdrowa i pokazala mi co tam ukrywa . Bede wieczorkiem papatki
ps mamwielkiego stresa