Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ja dziś z okazji urodzin z mężem zaszalałąm i na obiad była...pizza. No chyba w swoje 24 urodziny to mogę![]()
a teraz mam małą dolinę, bo M. poszedł do pracy i zostałam sama jak palec w swoje święto:-(, do tego moje buzujące hormony i łzy same do oczu napływają.

pisz pisz...No żesz ***** mać ***** mać ***** mać!!!!!!!!!niech mi ktoras podesle siekiere bo jak nie to golymi rekami zajebie moja tesciowa a tescia zaraz po niej
co za pojebani ludzi, no *****AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
No żesz ***** mać ***** mać ***** mać!!!!!!!!!niech mi ktoras podesle siekiere bo jak nie to golymi rekami zajebie moja tesciowa a tescia zaraz po niej
co za pojebani ludzi, no *****AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

jak mozna sie komus wdupic na swieta
i zaznacze ze juz kiedys tak byli i powiedzialam ze wiecej sie nie zgadzam. Ja ***** bede w ciazy w 8 miesiacu a tu cala gromada bydla ktorego nienawidze. Do tego jak dla mnie to swieta spedza sie w gronie najblizszych a nie jakas kuzynka ktora jest dziesiata woda po kisielu 

do tego mega pojebana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba mnie zaraz z nerwow wywioza na porodowke 

no zesz !ooo to też musiało być pysznea z włoskami co robiłaś?
hehe jak zrymowałam;-)

a my wyjezdzamy w takim razie na cale swieta do mojej mamy i huj mnei obchodzi ze to swieta a oni nie beda widzieli Oliwki 

To już dzisiaj Ci ogromnie współczuję!Moj G. ma taka mega zryta kuzynke, pojebana jak paczka gwozdzi, na ktora jestem uczulona wrecz i wszyscy wiedza ze razem z G. nie znosimy i nie tolerujemy jej i jej rodziny. Dwojka rozdartych i rozwiezionych dzieci, ktore na nic nie zwazaja. A ci pojebancy, czyt. moi tesciowie pojechali na dwa dni na wies i zaprosili ich, razem z ich siostra z facetem i rodzicow plus pies na swieta Bozego NArodzenia a teraz mi dupia ze bedzie fajnie. No zesz KU-WA macjak mozna sie komus wdupic na swieta
i zaznacze ze juz kiedys tak byli i powiedzialam ze wiecej sie nie zgadzam. Ja ***** bede w ciazy w 8 miesiacu a tu cala gromada bydla ktorego nienawidze. Do tego jak dla mnie to swieta spedza sie w gronie najblizszych a nie jakas kuzynka ktora jest dziesiata woda po kisielu
do tego mega pojebana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba mnie zaraz z nerwow wywioza na porodowke
no zesz !

Moj G. ma taka mega zryta kuzynke, pojebana jak paczka gwozdzi, na ktora jestem uczulona wrecz i wszyscy wiedza ze razem z G. nie znosimy i nie tolerujemy jej i jej rodziny. Dwojka rozdartych i rozwiezionych dzieci, ktore na nic nie zwazaja. A ci pojebancy, czyt. moi tesciowie pojechali na dwa dni na wies i zaprosili ich, razem z ich siostra z facetem i rodzicow plus pies na swieta Bozego NArodzenia a teraz mi dupia ze bedzie fajnie. No zesz KU-WA macjak mozna sie komus wdupic na swieta
no zesz !