reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Dziewczyny dużo Wam urosły piersi?! ja sie strasznie tego zjawiska hehe;) boję..bo ja juz przed ciąża nosiłam rozmiar 70 E-F..także nie chciałabym już miec większych a dodam że waże 55kg i jestem malutka 1,63 i sie boje ,że zamiast brzuszka bede miała za dużo na górze..lekarz mi powiedział,że nie koniecznie muszą się powiększyc ale mnie strasznie bolą.,nie mogę nawet na nich leżec i sa strasznie twarde!:-(

reklama
Dziewczyny
A wiec tak 14 tydzien to poczatek 2 trymestru bo dziecko ma wtedy 12tygodni + 2 od poczatku cyklu dodajemy dlatego. I w mojej ksiazce jest napisane: " TYDZIEN 14 - ten tydzien to poczatek drugiego trymestru";-)

Shingle kochana..branie braniem,ale jak kręgosłup boli..ale u mnie w rodzinie tak już jest każdy ma duże..i na dodatek jest szczupły..zamiast takiego biustu wolałabym pare centymetrów byc wyższa,ale cóz..nie od nas to zależy..dlatego nie chciałabym żeby mi jeszcze urosły:( bo i tak dla mnie już jest męka..;/

Za półtorej godziny idę do ginka to zapytam kiedy mam się przestać martwić :-p W sensie że kiedy się drugi trymestr zaczyna :-)

Powodzenia mamuśko u lekarza:)ja też sie nie moge doczekac kolejnej wizyty po tym jak wczoraj usyszałam bicie serduszka..:) :-) mogłabym siedziec u ginko cały czas..i patrzec na ten narazie pęchcerzyk:):)

Dziewczyny dużo Wam urosły piersi?! ja sie strasznie tego zjawiska hehe;) boję..bo ja juz przed ciąża nosiłam rozmiar 70 E-F..także nie chciałabym już miec większych a dodam że waże 55kg i jestem malutka 1,63 i sie boje ,że zamiast brzuszka bede miała za dużo na górze..lekarz mi powiedział,że nie koniecznie muszą się powiększyc ale mnie strasznie bolą.,nie mogę nawet na nich leżec i sa strasznie twarde!:-(
Oj doskonale rozumiem twoje zmartwienie :( Ja przed ciążą 75/80 - G/H... i jak już pisałam w innym wątku teraz będę musiała kupować bieliznę w składnicy harcerskiej chyba - tam na pewno mają jakieś namioty :(

Dzięki Kejt82 za zrozumienie..ja się smieje ,że tasiemka dwa berety i jazda;) hehe..my to sie mamy..Tobie to już wogóle wspólczuje;) mój się smieje ze jak pojde rodzic to mnie z porodówki nie wypuszczą póki całej nie nakarmię;);-)hehe:) Pozdrawiam:):-)

Oleńka polecam: Duży Biust dziewczyny mają tam masę dobrych porad, adresy sklepów itd - to świetna skarbnica wiedzy dla biuściastych :D

Ale również dla przyszłych mam które mają problem z kupieniem dobrej bielizny... z doświadczenia wiem że o takie skarby trzeba baardzo dbać.:-)

Także polecam też dziewczynkom które teraz będą miały nowe duże rozmiarki :D

reklama
Oj no to kobitki faktycznie się macie z tymi cyckami. Ja miałam zawsze wręcz przeciwnie tzn przed pierwszą ciążą miałam 75A (znaczy prawie wcale ich nie było) w ciąży pod koniec dobrnęłam do D a po zakończeniu karmienia zostało mi B. Teraz znów jest jeszcze nie takie wielkie C i ciekawa jestem jak to dalej pójdzie.
shingle trzymam kciuki (wszystkie 4;-)) i zaraz po powrocie melduj się szybciutko.

Do góry