reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Shingle bardzo się ciesze ze z twoim maleństwem wszystko dobrze i rośnie zdrowo :-D
fajne fotki :-)

ja mam następną wizytę dopiero 22 lipca . na razie wszystko jest dobrze, wiec się nie stresuje.
mój G tak samo jak twój uważa ze pierwszy trymestr kończy się z 12 tygodniem. Mówi zeby sie tym za bardzo nie przejmować bo chodzi o to ze w tym czasie sa juz ukształtowane wazniejsze narządy dziecka i dalej tylko rosną. największe niebezpieczeństwo poronienia i wad wtedy mija. a poza tym i tak liczą tygodniami ;)

reklama
No to się melduję :-D Pięknie dziękuję za kciuki :rofl:

Moja Fasolka ma 2,4 cm (widziałam jak się poruszyła - troszkę jak dżdżownica:-p) Serduszko bije 175 razy na minutę i oglądałam ją nawet w 3D :rofl::rofl::rofl: Mam dwie fotki - jedna zwykła i jedna 3D (wrzucę do naszego "albumu"). Termin mi zmienił na 9 lutego. i w ogóle jestem przeszczęśliwa. 30 lipca idę na USG genetyczne. Mam dostać na płytce więc wtedy się pochwalę filmikiem :-D

double_aga witamy w klubie :-D
Shingle - super!!!! Pędzę oglądać fotki :)))

Przesłałam fotkę 3D mojemu M. Jego komentarz mnie powalił :
to jest chyba zdjęcie z Marsa... a nie może to ucho, chociaż widać tu miśka Haribo :-p

haha Haribo :-) Jak myślisz będzie chłopak czy dziewczynka ? o ile się nie mylę to z tętna wychodzi, że dziewczynka? chociaż nie wiem czy się już tak wcześnie "podejrzewa" jeśli chodzi o tą kwestię :)

Marzę o dziewczynce Milence... Z resztą i mój M i mój synek także bez przerwy gadają o siostrzyczce :-p Znając życie będzie drugi chłopak :-p Oczywiście zdrowe ma być dzieciątko :-D
Z Lolkiem od razu miałam przeczucie że będzie synek a teraz zero przeczucia...

Marzenie chyba każdej Mamusi żeby mieć parkę - chłopczyka i dziewczynkę :-) Chociaż ja po cichu marzę, żeby miec wesołą czwórkę :D oczywiście w odstępach ! haha ale jakby były bliźniaki to bym się nie obraziła...:-)

Dziewczyny ! Jadę dzisiaj z A samochodem i patrzę i widzę gniazdo bociana i takie małe 2 główki bocianków i krzyczę "PAAAATRZ 2 MAŁE BOCIANKI, BĘDZIEMY MIEĆ BLIŹNIAKI !" zgadnijcie co usłyszałam... :-p "Jezu Ilonka patrz lepiej po drodze !!!" ja patrzę w prawo, a tu jakaś Mamusia przechodzi nam z bliźniakami przed oczami :-):-)

Cześć.

to ja się również dołączam do Was lutóweczki :) mój termin to 20 luty, więc jeszcze trochę przed nami :)))

double_aga-witaj i życzę pogodnej ciąży.:-)

No to się melduję :-D Pięknie dziękuję za kciuki :rofl:

Moja Fasolka ma 2,4 cm (widziałam jak się poruszyła - troszkę jak dżdżownica:-p) Serduszko bije 175 razy na minutę i oglądałam ją nawet w 3D :rofl::rofl::rofl: Mam dwie fotki - jedna zwykła i jedna 3D (wrzucę do naszego "albumu"). Termin mi zmienił na 9 lutego. i w ogóle jestem przeszczęśliwa. 30 lipca idę na USG genetyczne. Mam dostać na płytce więc wtedy się pochwalę filmikiem :-D

shingle-gratuluję "misiaczka";-)

Tysiula-fajnie, że u Ciebie ok bo już się zanartwiałam.

Pozdrawiam

:-):-):-) Moja Ciocia (Siostra mojej Mamy) miała dwa razy bliźniaki, Moja Babcia od strony Taty jest z bliźniaków i to nie pierwsze bliźniaki jakie były ogólnie w rodzince ehehehe moje Siostry nie mają bliźniaków więc patrzą na mnie czy mnie to spotka :-)

reklama
witam mamusie;) mam pytanie. wcześniej pytałam o to w którym miesiącu ciąży jestem był to bodajże 9t 4d. jedne z Was odpowiedziały ,że w 10 , a inne że lekarze raczej liczą ze jest to 9 t. jak mam liczyc kiedy zakonczy sie 12 t i wejde w 2 trymestr? chce to wiedziec bo ostatnia ciaza zakonczyła sie niepowodzeniem w 10 tc a ponoc w 2 trymestrze ryzyko poronienia spada do minimum.

Do góry