• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

Znachorka to my podobnych gabarytów jesteśmy (a raczej byłyśmy) bo ja już 68 ważyłam na ostatniej wizycie u lekarza. Ile przytyłam w ciąży to tak za bardzo nie wiem bo wydaje mi się że przed się upasłam, a zepsuła mi się waga i nie mogłam sprawdzić. Ciekawe ile mi teraz wybije.

reklama
A ja dziewczyny jestem po wizycie, wszystko ok, na tą chwile dziecko się rozwija prawidłowo, sa raczki, nózki, włączył mi trójwymiarowe usg i widać usta oczka, calą twarzyczke, super!! za 4 tyg mam nastepna wizyte wtedy bede miała robone genetyczne usg, pozniej wrzuce fotke papa

AniaForever: oglądalam stronkę twojej córci na smyki.pl ...
KONIECZNIE WYSTAW JĄ DO KONKURSU NA NAJŚMIESZNIEJSZE MINKI ŚWIATA :D Ma taki zestaw spojżeń że chyba nikt jej nie dorówna :)

Ech , a propos ciuchów ... Ja już przestawiłam się na spodnie ze ściągaczem . Zrobiłam błąd . Przed wakacjami wyrzuciłam wszystkie za duże ciuchy ... a miesiąc później okazało sie ze jestem w ciązy ...i teraz znów kupuje większe rozmiary . a najlepsze jest to że obwód brzuszka mi sie zwiększa , ale waga nie ! ciągle 66 kg przy wzroście 170 cm.

Znachorka-to się ciesz kobieto. Możesz bezkarnie buszować po sklepach.:-)

A ja dziewczyny jestem po wizycie, wszystko ok, na tą chwile dziecko się rozwija prawidłowo, sa raczki, nózki, włączył mi trójwymiarowe usg i widać usta oczka, calą twarzyczke, super!! za 4 tyg mam nastepna wizyte wtedy bede miała robone genetyczne usg, pozniej wrzuce fotke papa

Moni_ka-bardzo się cieszę! Czekam na "miśka" zdjęcia

Kobitki lecę się pakować, później po mojego pierworodnego i na działkę :-D
Trzymajcie się Śnieżynki ;-)

Kochana udanego weekendu życzę:-)

Moni_ka super, że wszystko w porządeczku i widzę, że trzymanie kciuków przynosi rezultaty:-)

Ja jutro też może się wybiorę na jakąś wycieczkę z Mężusiem, ale zobaczymy jak się będę czuła:tak:

Daga P : Niestety nie moge bezkarnie buszowac po sklepach ... nie mam funduszy ... jak już się nie będe mieściła w worek po kartoflach to odwiedze jakieś szmateksy :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry