agata077
Czerwcowa mama 2009
Ja to kupilam i jak na razie to nawet mojego serca dobrze nie slychac jak sobie przyloze![]()
a masz specjalny zel do tego ? bo w moim nie ma opcji nic nie słyszenia jezeli uzywam zelu takiego jak do usg...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja to kupilam i jak na razie to nawet mojego serca dobrze nie slychac jak sobie przyloze![]()
nie mam ale w instrukcji jest napisane,ze mozna uzywac takze oliwki zywklej i szczerez mowiac tez nie slychac za bardzo...

jaki to model? i jaka czułość ma glowica moze coś ci pomoge w tej kwestii Bo moge sobie wyobrazic jaka złość cie ogarnia jak masz w domu a nic nie słychac![]()

polozylam sie i slyszalam moje wyraznie i kolo pepka jak sie skupilam bardzo tez slabiej ale bylo regularne bicie.. no to ja jeszcze 19 dni wtedy, ja juz mam byc dokladna!!!
Dzień dobry Mamusieja też mam dokładnie jeszcze 19 dni ;/ 3 sierpnia o 10 rano mam wizytę.. ehhh zamartwię się chyba do tego czasu... jeszcze taka straszna noc dzis miałam , usnęłam chyba coś około 2:30 nie dośc ze same koszmary to jeszcze wczesnie rano obudziła mnie strasznie natretna mucha i takjuz nie mogłam spac a teraz czuje sie okropnie ;/////// ehhh mam nadzieje ze reszta dnia bedzie lepsza..
Zwracam honor ;-) teraz nalalam wiecej "zelu" a raczej balsamu do cialapolozylam sie i slyszalam moje wyraznie i kolo pepka jak sie skupilam bardzo tez slabiej ale bylo regularne bicie..
ja mam ten:
Detektor tętna płodu AngelSounds JPD - 100S | Dla przyszłej mamy | Detektory tętna | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesoria dla niem

widzisz kurcze mi sie pomylilo...nie 19 ale 26 dni... ja mam wizyte 10 sierpnia, jezku jak to dlugo jesczze...nei zdawalam dobie sprawy.-..Mma nadzieje ze szybko zleci...