reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Aninaka to jeden z moich lepszych dni jezeli chodzi o sily fizyczne:tak::-D:-D
Psychicznie jest gozej, bo dzisiaj przyszlo info od mojej pani prawnik, ze idziemy z biurem pracy przed sad:szok::szok:No i zobaczymy co z tego wyjdzie:-:)eek:
Wstrzymali mi kase i mamy kruchutko:no::no: a czlowiek przepracowal 2 lata uczciwie:wściekła/y::-(Ach, jak sie wali to sie wali.
Ide spac dziewczynki, milej nocki

Kochana trzymam kciuki zeby wszystko sie rozwiazalo na Twoja korzysc:tak::tak:

AgaB mi sie niestety kiedys tez tak zrobilo i dalam se spokoj z gliterami:-:)wściekła/y:, Wiec niestety nie umiem Ci pomoc:no::no:

Dzien dobry lutoweczki:-)

Ja na dzis zadnych szczegolnych planow nie mam:no:
Troszke humorek mi nie dopisuje, bo z jednej strony ciesze sie bardzo, ze juz we wtorek lece do Polski, a z drugiej tak mi zal mojego mezusia bo musi zostac do 17 i pracowac:-:)-( No i taka rozdarta z tego powodu jestem:-:)-( Eh nie lubie go tak samego zostawiac, bo to takie duze dziecko jest:sorry::sorry:

Milego dnia:-):-)

reklama
witan kochane mamuski :-D ja sie wyspalam choc o 2 wstalam na siczku i ogladalam tv :szok: bo nie moglam spac ale po godz usnelam i do rana spalam :-D a wczoraj bylam w szkole rodzenia i wiecie co :szok: w moim szpitalu nacinaja krocze przy porodzie :szok: nie czekaja i nie patrza czy dam rade sama urodzic :szok:

ooooo !!! i zaczelam 30 tc :-D yeaaa :-D

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek Lutoweczki :)
Ja dziś znowu wagaruję :) Muszę tylko na chwilę do szefa jechać ustalić pewne rzeczy i brykam z powrotem do domciu.
Ja dziś w nocy tysz spać nie mogłam... Jakieś głupoty mi się śniły.... A jak już usnęłam to mężuś wstawał i oczywiście był bardzo cicho :) A jak on już wyszedł i usnęłam, to koleżanka z pracy zadzwoniła.... I tak w kółko....

Dzień dobry dziewczynki:-D ja na chwilę wpadłam bo dzisiaj mam ambitny plan pisania zaliczenia na matmę z macierzy....:confused2::confused2::confused2: a potem wieczorkiem na ćwiczenia...:confused2: cały dzień spaprany:confused2: miłego dnia Wam życzę:-D

hej śnieżynki...sama się sobie dziwie, że już nie śpie, bo noc mialam koszmarną:confused2::confused2: skurcze łydek, bóle kręgosłupa i rozpaczliwe szukanie wygodnej pozycji do spania:confused2::confused2: okropne....no i te chodzenie na siusiu....zjadłam śniadanko i mam lenia, nie wiem co ze sobą dzisiaj robić:sorry::sorry::sorry:

Dzień Dobry Śnieżynki:-)

Ja coś u rodziców nie mogę się wyspać, bo strasznie cienki materac i nie jestem przyzwyczajona, ale zostanę tu jeszcze chyba do niedzieli, bo jutro jedziemy do wujka na imieninki, więc nie opłaca mi się tak jeździć w kółko:-p a Mężuś mi wczoraj napisał, że wraca dopiero we wtorek:tak: w środę miałby już do tej Serbii jechać, ale napisał, że nie pojedzie, bo to bez sensu jak dopiero wróci we wtorek no i tak Serbia chyba przesunięta będzie, więc nie wiadomo czy nie pojedzie, ale później:wściekła/y:'

Buziaczki kochane i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-D

P.S. Mi hemoglobina wczoraj wyszła 11,3 więc wcale za dużo mi się nie podniosła i myślę, że nawet tabletki mi ginek da:eek: no, ale zobaczymy co powie:tak:

Cześć Brzuchatki :-)

Właśnie wstałam i zbieram się do życie ;-)
Miałam dzisiaj jakąś koszmarną noc. :-( Nie mogłam spać, cały czas przewracałam się z boku na bok szukając sobie miejsca :confused2:
A rano to się obudziłam taka połamana, że nie mogłam się wyprostować, bo mnie wszystko w środku bolało :-( Echhh, uroki zaawansowanej ciąży. :eek:
Ale już wszystko OK. Jest lepiej. :tak:

Zmykam zrobićsobie jakieś śniadanko i wracam do Was

Buziaki :-D

ja się mogę tylko podpisać pod tymi opisami ciężkiej nocy:tak: plus dodać plamkę krwi od siebie, którą zauważylam w nocy i plamienie na różowo od rana:-( zaczynam się cieszyć że idę do szpitala:-(

Celirę chyba na noc zatrzymali u tego dentysty:eek:

Hello:-) Witam wszystkich:-) Nigdzie mnie Tygrynka nie zatrzymali:-) Bidulo widzę że nie masz za ciekawej sytuacji z tymi plamieniami, ale trzymam kciuki żeby było dobrze:tak:
Wczoraj po tym dentyście to miałam ochotę sobie lufę walnąć;-) Ale nawet bezalkoholowego nie kupiłam, bo po znieczuleniu byłam. A tu jeszcze 2 zęby do naprawy i 1 na pewno będzie boleć:eek: Lekarz powiedział że od razu mi sypnie znieczulenie.
Masakryczną miałam noc, nie spię od 4 rano, bo mnie strasznie więzadła macicy zaczęły boleć:szok: Ja nie wiem czy to jest normalne. I teraz też boli, takimi falami - chwilę boli i przestaje i znowu...:szok:

reklama
Tygrynko, biedactwo - już niedługo, wytrzymasz, dasz radę :-)

Celirko mi też by się wypadało wybrać do dentysty, ale boję się, że będzie taka masakra jak u Ciebie i wyzytę odwlekam jak się da ;-)

No Dziewczynki, uciekam :-)
Jadę na małe zakupy i z samochodem na myjnię.
A po południu uciekam do Rodziców - wypad weekendowy, bo już dawno nie byłam. ;-)
Także pojawię się pewnie dopiero w poniedziałek.

Zatem miłego weekendu wszystkim życzę :-D

Do góry