no to ladnie 3 i koniecja sie boje nacinania bo u mnie w szkole mowili ze w kazdym z lodzkich szpitali nacinaja
![]()
a może w Twoim przypadku nie będzie trzeba

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to ladnie 3 i koniecja sie boje nacinania bo u mnie w szkole mowili ze w kazdym z lodzkich szpitali nacinaja
![]()

No też słyszałam, ze szczególnie pierworódki są nacinane. Powiem Ci że ja się nie boję, bo to podobno nie boli. I wolę tak niż jak inna znajoma (Boże właśnie stwierdzam, ze wokół mnie chyba wszyscy rodzilino to ladnie 3 i koniecja sie boje nacinania bo u mnie w szkole mowili ze w kazdym z lodzkich szpitali nacinaja
![]()
) - położna jej nie nacieła a przyszedł lekarz i chyba mu się spieszyło, bo jej normalnie łapę włożył az ją rozerwał
. Wiem że znowu straszę, ale to gwoli uspokojenia, ze naprawdę czasami lepiej być naciętą
Zresztą jak czytałam na forum topic o nacinaniu to dziewczyny naprawdę nie narzekały - to mnie troche uspokoiło
Paulla u nas to nacinaja bez pytania na "wszelki" wypadek bo w CZMP byl taki wypadek ze nie nacieli i dziewczyna "pekla" i ich pozwala do sadu i teraz to rutyna![]()