reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

No i wróciłam od lekarza - 2 tygodnie L4...

Pani dr powiedziała że nie trzeba się martwić brakiem apetytu i nie probować wciskać w siebie na siłę nic...

Organizm sam wie co potrzebuje chyba :)

pani dokor ma racje nie mozna jesc na sile

ja w pierwszej ciazy przytylam ponad 30 kilo ale to wina cukrzycy ciazowej pozno wykrytej,wygladalam okropnie jak toczaca sie pilka,bo z naturyjestem szczupla wiec bylo to dla mnie duze obciazenie.

pod koniec ciazy nie dopinalam spodni ciazowych:-)tragedia

reklama
Wiem cos o tej ochocie na fastfoody...mam podobnie, choc oczywiscie staram sie nie przesadzac.....a do tego litr coli bym wypila za jednym chałstem...no ale potem gazy mnie rozwalaja wiec popijam grzecznie wode!
Mysle ze wszystko w umiarze jest dozwolone...choc lepiej fastfoodow unikac :)

Kochana trzymaj sie/ czas szybko leci wiec miejmy nadzieje ze mdlosci szybko Ci przejdą....mi lci juz 12 tydzien a tez jeszcze czasem mnie mdli..choc nie wymiotuję. W razie czego polcam herbatę z imbirem...mi w pierwszej ciązy pomogla.

Ja pierwszej ciązy choc wymiotowalam to sily mialam i wszystko zdrowo bylo a teraz czuje sie lepiej ale mam plamienia itp...tez jak plastelinka...

Ehhh Kochana zazdroszcze/ mi nie wolno nawet zamiatac....i przygnebia mnie to bardzo!
Ostatnio jak wyprasowalam gore ubran wyladowalam z plamieniem w szpitalu.
Czarodziejka ja to tak powoli wszytsko robie bo nie makto mój M cały tydzien na wyjeździe to bysmy zmałą brudem zarosły ale też musze z głowa bo tez juz plamiłąm narazie ok wiec tak pomalutku.

a ja niby ochotę mam na więcej rzeczy niż wcześniej, ale kończy się na kanapkach z pomidorkiem, no ewentualnie biały serek pod pomidorka, mięsko dalej nie dla mnie, aaaaaaaaaa i mama dziś pyszną pomidorówkę zrobiła no to jakoś udało mi się troszkę wtłoczyć,,,
no a teraz będzie fantazja :D:D:D bo jogurcikom mówimy całą 3 TAK :D
Idobrze agaB jak maszochote najogurty to jedz jak najwięcej.

Dlatego teraz sie martwię zeby nie było tak samo.

bedzie dobrze moj urodzil sie dwa tyg przed terminem wazyl 3kg ale widoczne byly u niego cechy wczesniactwa tj. zle napiecie miesniowe,oraz nie umial ssac wiec nie karmilam go piersia bo nie umial,ale wszystko jest juz ok.a starszy synek ur sie 2 tyg po term i wazyl 4750 i z nim nie bylo problemu.

czy ty urodzilas w terminie?

reklama
Do góry